Додано: 21 березня 2024

Чим виділяється широка каблучка? Вибираємо стильний виріб для своєї скриньки

Постійне розширення ювелірного асортименту дозволяє підібрати стильні каблучки на всі випадки життя. Вони зможуть вписатись у повсякденні образи або бути яскравим елементом у вечірньому вбранні.

Серед усього різноманіття хочеться відзначити широку каблучку, яка підходить на всі випадки життя. Вам тільки залишається уважно ознайомитися з усім асортиментом, щоб підібрати вдалий аксесуар та продемонструвати бездоганний смак.

Яку інформацію варто знати про аксесуари?Широкі срібні кольца Oniks

Серед усього каталогу подібні прикраси є максимально помітними. Їхня ширина починається від 5 мм і може бути навіть понад 1 см. Що стосується оформлення, то воно може бути лаконічним або більш екстравагантним. Тут все залежить від ваших побажань.

Подібні прикраси відразу привертають до себе увагу і модниці хочуть мати у своїй скриньці таку каблучку. Ось тільки варто пам'ятати, що широкі аксесуари підходять далеко не всім. Так можна виділити кілька моментів:

  • Якщо ваші пальці досить тонкі та довгі, широкі прикраси ідеально підходять. Щодо оформлення виробів, то воно може бути різноманітним.

  • Пальці повні та короткі, то тут варто віддавати перевагу виробам середньої ширини. А ось надто широкі не підійдуть, щоб не робити руку більш масивною.

Перед покупкою постарайтеся поміряти різні вироби. Це дозволить переконатися, які підходять, а які ні.

При виборі широких каблучок приділіть особливу увагу розміру. Щоб вам було зручно їх знімати або надягати, то вони повинні бути на пів розміру більше звичайних. Вони сидять досить щільно, тому не бійтеся їх загубити.

У сучасному каталозі ви зможете знайти багато різних прикрас, які вражають своїм оформленням. Ви можете успішно доповнити будь-який образ.

Які бувають широкі обручки?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, тому у вас не виникне труднощів з пошуком. Серед усього різноманіття можна звернути увагу на кілька популярних варіантів:

  • Обручки. Широкі моделі користуються попитом. Найчастіше в їхньому дизайні немає нічого зайвого. Просто гладка поверхня та все. Деякі звертають увагу на аксесуари з матовою поверхнею. Окремо хочеться сказати про вироби з візерунками вишиванки. Вони мають незвичайний вигляд, але дозволяють підкреслити самоідентифікацію.

  • Релігійні. Ці каблучки носять тільки віряни. На їхньому обідку наносять слова з молитви. Вони можуть бути зовні чи всередині. У їхньому оформленні немає нічого зайвого. Досить рідко тут є каміння. Якщо воно є, то невеликого розміру.

  • З гравіюванням. Такі каблучки мають гладку поверхню. Якщо говорити про саме гравіювання, то ювеліри знають кілька технік. Що стосується того, що тут буде зображено, то це вирішувати виключно вам. Малюнок, фраза, цифри – багато варіантів. Головне, щоб це все було лаконічним. Гравіювання можна виконати з внутрішньої чи зовнішньої сторони обідка.

  • Прикраси з цікавим оформленням обідка. Ажурні елементи, ребриста поверхня – це робить виріб оригінальнішим. Крім дорогоцінного металу, в оформленні немає нічого зайвого. Іноді для виготовлення можуть використовувати два види золота. Якщо говорити про срібло, то тут може бути чорніння.Широкі золоті кольца

  • Різноманітні фігурні аксесуари. Серце, фігури тварин, квіти, листя – різноманітний асортимент. Такі вироби можуть бути лаконічними або оригінальнішими, тому не всі підходять для повсякденного носіння.

  • Каблучки з кількох обідків. Тут ювеліри можуть гратися з різними відтінками металу. Також вони можуть додати доріжку із каміння.

  • Широкі прикраси із вставками. Каміння може бути великих розмірів чи дрібних. Розсип маленьких викладають у кілька рядів. Якщо говорити про більші вставки, то їх можуть викладати у формі різноманітних фігур. Наприклад, завитки, квіти.

Постійне розширення ювелірного асортименту дозволяє без проблем підібрати широкі каблучки.

Які правила вибору прикрас?

Щоб носіння аксесуарів приносило максимум задоволення і ви могли продемонструвати бездоганний смак, не завадить запам'ятати кілька простих рекомендацій:

  • Призначення. Для щоденного носіння варто вибирати прикраси без зайвих деталей. Вони не повинні заважати виконанню домашніх справ. Для вечірніх заходів можете вибрати оригінальні аксесуари з розсипом каміння.

  • Зручність носіння. Каблучки повинні зручно розташовуватися на пальці та не тиснути/зісковзувати. Вони не повинні доставляти дискомфорт, коли розгинатимете або згинатимете пальці. Також переконайтеся, що вони не чіпляються за одяг, волосся.

  • Загальний стиль. Класика, мінімалізм або екстравагантні каблучки – кожна модниця залишиться задоволена. Головне, щоб вони гармоніювали з іншими аксесуарами.

Маючи у своєму розпорядженні красиві прикраси, ви зможете створити стильні образи. Вибираючи широкі каблучки за допомогою рекомендацій від «Oniks», зможете проявити свою індивідуальність.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: