ZANCAN - чоловічі прикраси класу люкс
Додано: 13 листопада 2017

ZANCAN - чоловічі прикраси класу люкс

Коли ювелірні прикраси не просто красиві, а ще мають власну історію створення - це надає їм певну унікальність і чарівність. 
Сьогодні виробники намагаються не просто робити гарні аксесуари, вони намагаються знайти свій шлях, створити свій бренд, розвивати власну філософію і втілювати її в своїх виробах.

У сучасному діловому світі більшість чоловіків з прикрас полюбляють лише годинники і запонки, вважаючи всілякі ланцюжки, кулони, браслети і персні підходящими лише прекрасній половині людства. Можливо, причиною є обмежена пропозиція і невеликий вибір для сильної половини. Погодьтеся, ювелірний світ загострений під жіночі бажання, вибір прикрас величезний та різноманітний, чого не скажеш про чоловічий асортимент.



ZANCAN - украшения для мужчин Кольца ZANCAN



З таким станом справ свого часу не погодився один, захоплений ювелірною справою італієць - Робертіно Занкан.
Можна багато розповідати про таланти Робертіно, про його становлення - від звичайного підмайстра до всесвітньо відомого ювеліра-дизайнера, про неймовірну працьовитість і залученість в ювелірне мистецтво, про розроблені ним технології, але головним залишається те, що завдяки цій людині було створено неймовірні прикраси для чоловіків , які поєднують в собі індивідуальний підхід і сучасні технології.



 Кресты ZANCAN Кресты "ZANCAN"



Шлях бренду "Zancan" почався в 1990 році в місті Віченсе.  За цей час він набув впізнаваності і популярності у багатьох країнах світу. Модельний ряд компанії розширився до декількох колекцій, а прикраси представлені в самих різних категоріях - чоловічі браслети, хрести, каблучки, кулони, запонки.
З матеріалів використовуються золото, срібло, діаманти, дорогоцінне та напівдорогоцінне каміння.



Украшения для мужчин - ZANCANКольцо "ZANCAN"



Ювелірні вироби Zancan - це поєднання багатовікового досвіду майстрів та ювелірного таланту Робертіно. Кожний новий виріб, неважливо браслет це або запонки, народжується в руках майстра, і створюється під його керівництвом. Тільки після остаточного його затвердження виріб передається на виробництво. Це - одна із запорук високої якості продукції.



Браслеты Zancan "ZANCAN" Браслеты



Оригінальність і унікальність дизайнерських рішень вивели бренд Zancan в коло найкращих виробників прикрас для чоловіків класу люкс.



Украшения ZANCAN Запонки ZANCAN



Ми дуже раді, що наші клієнти також можуть придбати прикраси бренду Zancan на нашому сайті. І що найголовніше - за дуже привабливими цінами.


Кнопка "Перейти в раздел"


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: