Ювелірні тенденції 2018 року
Додано: 10 жовтня 2017

Ювелірні тенденції 2018 року

Ви ніколи не замислювалися про те, як з'являються ті чи інші тенденції, хто вирішує, що сьогодні модно, а що несмак і вчорашній день? Більшості здається, що це відбувається само собою, але насправді ні. Хтось завжди задає тон, що відбувається, і це дуже відомі і впливові люди, правда у вузьких колах :).


У будь-якій сфері є модні тенденції, щось стає більш популярним, щось менш, щось повертається, а про щось забувають до кращих часів. Ювелірний світ не виняток, тому давайте подивимося і почитаємо про те, які тренди будуть актуальні в 2018 році. Нам дуже цікаво, які залишаться на кілька сезонів, а які будуть дуже швидкоплинними.


Тенденции - тиараКольца


Почнемо, мабуть, з визначення, який метал популярніший — золото чи срібло. У майбутньому сезоні, як і в поточному, срібло не поступається золоту у своїх позиціях.
Серед дорогоцінних каменів фаворитом несподівано, для багатьох, стали перлини. Якщо вам подобається стиль ретро, сміливо діставайте або купуйте довгі нитки перлів і носіть із задоволенням в будь-яких варіаціях. 


ЖемчугКолье с жемчуга
Кольє із культивованих морських перлів


Головне правило 2018 року — або масивно, або ж тонко та декілька.

Що стосується ланцюжків та кольє  тут все просто (дивіться правило) — або вибираємо масивні кольє з каменями та усілякими вставками, або тонкі ланцюжки-нитки, але відразу декілька, можна з кулонами. Головна мета - створити об'ємність. 



кольеЦепочка с бабочкойКолье "Love"



Чокери на оксамитових стрічках, та на будь-яких стрічках, краще заховати, вони вже закоренилися в nbsp;анти-трендах. А ось до металевих чокерів з переплетеннями різних тонких ланцюжків потрібно придивитися, вони будуть дуже популярними, а якщо на них будуть різні камені - то ще популярнішим.

Сережки. Сережки повинні бути помітні, дуже помітні. На жаль, акуратні маленькі сережки, як би витончено вони не виглядали, не стануть фаворитами майбутнього сезону, але менш витонченішими вони від цього не стали. Дуже модно носити дві різні сережки. Якщо ви втратили одну, можна спокійно носити другу, підібравши до неї цікаву пару. Нам здається, що цей тренд буде не тривалим, тому не забувайте, куди поділи пари до своїх сережок, так як вони ще знадобляться.  


Серьги 1  Серьги 2


На каблучки також поширюється загальне правило. Якщо хочете носити масивні каблучки — носіть, якщо хочете тонкі акуратні — носіть, краще по три на палець :).



кольцо 2 кольцо 1 кольцо 3

                                

З браслетами та ж ситуація, що і з каблучками. Браслетів багато не буває, принаймні в новому сезоні. Фантазуйте, поєднуйте, підбирайте, в загальному, проявляйте свою індивідуальність, але віддайте перевагу або браслетам з камінням, або жорстким браслетам, які трмають форму. 



браслет гвоздь  Браслет с камнями

  

Особливу увагу потрібно приділити дуже цікавому тренду. Неймовірно популярні стали всілякі брошки. Незважаючи на те, що у багатьох вони асоціюються з бабусиною скринькою, вони повернулися, причому всерйоз і на довго. Тільки тепер вони всіляких форм і розмірів, великі, оригінальні, часто їх може бути декілька. 


броши                                 


З прикрас для волосся перевагу краще віддати різноманітним тіарам, цікавим шпилькам, але не квітковим обідкам.


Тиары


В завершення декілька загальних правил:

  1. Золото не повинно додавати віку, вироби повинні бути акуратні, тонкі, витончені або навпаки - хитромудрі. Носити їх потрібно вдень, але аж ніяк не ввечері.
  2. Каміння, каміння і ще раз каміння  коштовне, напівкоштовне - носіть іззадоволенням. у будь-яких виробах.
  3. Комплектам  ні. Найтвердіше ні з усіх можливих. Можливо, колись в майбутньому... Якщо у вас є комплект, відмінним рішенням буде носити прикраси окремо. 
  4. Максимум 1 яскравий акцент. У всьому має бути гармонія.
І головне: не варто сліпо слідувати трендам, вибирайте те, що подобається, те що вас радує. Яскравіше за всі камені і прикраси повинні сяяти ваші очі.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: