Прикраси до Вашого вбрання на 8 Березня!
Додано: 18 лютого 2016

Прикраси до Вашого вбрання на 8 Березня!

З появою перших теплих променів сонця всі дівчата перебувають в передчутті головного свята весни. 8 Березня - це ще одне свято, який дає прекрасну половину відчути себе красивими і неповторними. І якщо у чоловіків все думки зайняті тим, що ж подарувати своїм коханим дівчатам, дружинам і матерям, ми, винуватиці цього торжества, теж не сидимо склавши руки: адже придумати наряд і правильно підібрати ювелірні прикраси до нього теж завдання не з легких. Як правильно поєднувати золоті або срібні прикраси, з яким нарядом найкраще носити перли і якого кольору камені підійдуть саме до вашого плаття - з усіма цими дилемами ми вам допоможемо розібратися, щоб заощадити ваш час на збори. < br>

 

    

 
 Якщо Ви є фанатом класики і для Вас найкращі друзі дівчат - це не діаманти, а перли, тоді у вашому гардеробі обов'язково має бути маленьке, чорне плаття. Доповніть свій стриманий образ однієї перловою ниткою і ви безперечно будете втіленням елегантності і жіночності на святі весни. Ювелірний магазин ""Онікс"" також пропонує великий вибір перлів різних відтінків, в тому числі і наймодніший відтінок цього року за версією pantone Рожевий Кварц.

 

            

 
 Багато дівчат вважають за краще зустрічати 8 Березня яскравих нарядах, тим самим нагадуючи про закінчення холодних, сірих буднів і прихід весни. Для любительок насичених кольорів таких як жовтець або глибоководний синій ювелірний магазин ""Онікс"" пропонує прикраси з фіанітами різних кольорів, топазами або кварцом.

 

              

 
 У новій колекції від ""Онікс"" присутні також браслети з малахітом і комплекти з бірюзою. Ці прикраси підійдуть до будь-якого вбрання: як і до сукні в тій самій гаморі, так і до абсолютно контрастному вбранні. До того ж колір Зелений Луч - це колір життя (так як є переважаючим кольором всіх рослин), і коли як не навесні потрібно облачатся в цей колір?)

 

              

 
 Якщо ж ви не хочете сильно заморочуватися з приводу наряду до Свята Весни, ідеальним варіантом при виборі прикрас для вас будуть вироби з золота, так як саме цей дорогоцінний метал буде добре виглядати з будь-яким Вашим оздобленням. У ювелірному магазині онікс ви зможете знайти золоті браслети, кольє і сережки на будь-який смак. І головне пам'ятайте, що хоч весна - це найпрекрасніша і романтична пора, але все ж найяскравіша з усіх весен - та, що у Вас в душі))

 

              

 Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримувати найактуальніші новини зі світу ювелірних виробів   від   компанії ""Онікс""

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: