Прикраси для справжніх патріотів
Додано: 17 серпня 2017

Прикраси для справжніх патріотів

Накануне Дня Независимости Украины мы подготовили для вас особую тему. Сегодня мы с вами поговорим об украинской символике.


В наш час питання патріотизму надзвичайно актуальне. Події останніх років штовхнули людей на нову хвилю патріотичних рухів. Відображається це і на широкому використанні української символіки. Все частіше ми можемо бачити прапори нашої країни над дахами будинків, на балконах, вікнах і автомобілях, графіті на стінах, стрічки жовто-блакитного кольору на рюкзаках і у вигляді браслетів, вишиванки, футболки і світшоти з гербами, вінки, які прикрашають волосся дівчат і багато чого іншого. Символіка країни - це те, що об'єднує людей, робить їх одним цілим і заряджає духом патріотизму.




Колекція ювелірних прикрас та аксесуарів в українському стилі


Золотая подвеска "Герб Украины"Серебряная подвеска "Герб Украины"Серебряные серьги "Герб Украины"


Радує те, що українці, особливо молодь, за останні роки почали приділяти більше уваги українській символіці, поважати і цінувати її, надаючи їй особливого значення.


Прикраси в етно-стилі не тільки покажуть Вашу приналежність до українського народу, а й розкажуть багато про Ваші погляди. Заряджена духовною силою цілих поколінь, українська символіка може служити для людини справжнім оберегом і талісманом.


Серебряное кольцо с фианитамиСеребряное кольцо (фианиты)

Срібна каблучка з фіанітами                             Срібна каблучка (фіаніти)



Крім того, українська символіка і етнічні мотиви - це те, що в моді останні кілька років. Мода, як і мистецтво, дуже тонко вловлює і фіксує ті події, які відбуваються в країні і в усьому світі в цілому і дизайнери втілюють цей історичний дух часу в своїх колекціях.


Нашу країну за останні роки охопив справжній бум прикрас і одягу в українській тематиці. Патріотичний тренд проник навіть за межі нашої країни. Розшиті народним орнаментом сукні, сорочки і навіть пальто, що нагадують традиційний український костюм, вже кілька років підкорюють найвідоміші подіуми світу. Серед найяскравіших можна назвати колекцію від Valentino, яка була представлена в Парижі і весняно-літні лінійки Etro, Marchesa Pucci і Temperley London.


etno.jpg


Що стосується поєднання блакитного і жовтого кольорів, то це, як не дивно, теж вельми актуально в наш час. І хоча для іноземців комбінування цих двох кольорів і не несе такої важливого смислового навантаження як для жителів нашої країни, але про одне можна сказати з абсолютною впевненістю: це поєднання - справжній тренд сезону в світі моди. Колекції в цьому стилі вже встигли випустити бренди, серед яких DKNY, Lacoste, Matthew Williamson, Ungaro, Roksanda і Michael Kors.


flag.jpg


І, звичайно ж, не могли упустити шансу влитися в цю модну течію і українські дизайнери, яким наші патріотичні мотиви найбільш близькі. Адаптувавши традиційне українське вбрання, кольори та символіку до сучасного світу і зробивши їх більш «розслабленими» і молодіжними, українські дизайнери потрапили точно в ціль. Колекції з етнічними мотивами були представлені на подіумах Ukrainian Fashion Week та ці покази справили просто справжній фурор.


ukr.jpg

                                       

Так що українська символіка - це не тільки те, що показує патріотизм людини, яка використовує її в своїх образах. Це те, що зараз, безперечно, модно, затребувано та актуально.


Серебряное кольцо (фианиты)Серебряное кольцо (фианиты)

Срібна каблучка (фіаніти)





Ласкаво просимо

Виберіть валюту: