Додано: 15 липня 2017

Тренд літа 2017 - дорогоцінний камінчик на лєсці

Сегодня наша статья целиком и полностью посвящена украшению, которое, бесспорно, стало настоящим трендом лета 2017. Этот вариант идеален для поклонниц изысканного минимализма. Сверкающий камушек, заботливо обрамленный короной из серебра или золота, на тонкой, как паутина, прозрачной леске будет стоящим дополнением гардероба каждой модницы.

Краса цієї делікатної та ніжної прикраси в тому, що вона підійде абсолютно будь-якій дівчині! Наприклад, фіаніт на лєсці – це, мабуть, сама універсальна і в той же час неповторна прикраса, яка прекрасно буде гармоніювати із зовнішністю дівчини, незалежно від її кольору волосся, відтінку шкіри і очей, а також підійде під будь-який стиль одягу. Ви можете надягати його як під вечірню сукню з вирізом, так і під звичайні джинси з блузкою або футболкою.


7e582517a2646452c59cafb23dbc66b0.jpg         b509f5c384872465533f5996b7db2b53.jpg

Нехай ця мила, ніжна прикраса стане для Вас справжнім талісманом. Адже не секрет, що камені мають величезну енергетичну силу, наповнюючи нею свого володаря. А який саме камінь прикрасить Вашу шию - вирішувати тільки Вам.

  • Кришталево чистий крижаний фіаніт просто заворожує своїм зоряним блиском. Завдяки практично однаковому показнику заломлення світла цей камінь дуже складно на око відрізнити відалмазу. Тому він виглядає дуже дорого і додає вишуканого шарму, притягаючи погляди до Вашої шиї своїм неповторним алмазним сяйвом
  • Зелений кварц, який вважають магічним каменем, наповнює здоров'ям і життєвою енергією. Радимо звернути особливу увагу саме на цей варіант зеленооким і карооким красуням. Будьте впевнені: з ним Ваші очі засяють яскравіше дорогоцінних каменів. Також, безумовно, гідний Вашої уваги і зелений онікс.

Камушек на леске (фианит)     Камушек на леске (зеленый кварц)     Камушек на леске (зеленый оникс)

     Камінчик на лєсці (фіаніт)                    Камінчик на лєсці (зелений кварц)               Камінчик на лєсці (зелений онікс)

                                 

  • Ще один різновид кварцу, золотистий цитрин, подарує Вам свою енергію сонця, наповнивши зсередини своїм теплом.
  • Вогненно-червоний, соковитий камінь гранат (піроп) додасть Вам пристрасті, сміливості і впевненості в собі, одночасно зробивши Ваш образ яскравішим і обов'язково допоможе залучити в Ваше життя любов.

  • А якщо ж Ви хочете дати бурі пристрастей трохи вщухнути, то для спокійнішого і ніжного образу радимо вибрати блискучий небесно-блакитний топаз. Він може нагадати Вам море, яке огорне Вас ніжною освіжаючою хвилею. Цей камінь дійсно має заспокійливий ефект, допомагає зняти стрес і привести Ваш емоційний стан в норму. Особливо цей камінчик підійде дівчатам з блакитними або сірими очима. Не сумнівайтеся, їх колір стане значно яскравішим і насиченішим.


Камушек на леске (цитрин нано)     Камушек на леске (гранат)     Камушек на леске (топаз)

Камінчик на лєсці (цитрин)                             Камінчик на лєсці (гранат)                            Камінчик на лєсці (топаз) 


Ця прикраса практично невагома, а завдяки прозорості лєски створюється ефект левітації. Камінь наче сам по собі тримається на вашій шкірі. Його вже встигли прозвати «кольє-невидимка».

Це ювелірна прикраса стане недорогою і, що дуже важливо, безпечною і безболісною альтернативою сучасному популярному виду пірсинга мікродермалу. А популярність даного виробу зростає з кожним днем! Тому поспішайте отримати це маленьке диво, яке буде виглядати просто чарівно на Вашій шиї, доповнивши будь-який Ваш образ, додавши в нього крапельку ніжності і романтики. 


diamond-1050x324.png

Що стосується цієї прикраси, важливо знати лише одне просте правило: камінчик повинен лежати точно в ямочці між ключицями, тому оптимальна довжина лєски становитьвід 32 до 45 см. Щоб зробити правильний вибір, радимо Вам виміряти обхват вашої шиї перед придбанням даного виробу.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: