Додано: 11 жовтня 2021

Скільки коштує ланцюжок? Які моменти можуть впливати на цінову політику?

Ювелірна шкатулка модниці складається з величезної кількості прикрас. Серед них хочеться виділити ланцюжок. Цей аксесуар можна носити окремо або разом з кулоном. У кожному випадку образ буде стильно доповнений.

Ювелірний асортимент величезний, що дозволяє вигідно придбати виріб. Тільки не завадить зрозуміти, скільки коштує ланцюжок, щоб придбати гідний варіант.

Від яких моментів залежить вартість ланцюжка?

На вигляд представлені прикраси абсолютно однакові і у багатьох виникають складнощі. Просто виникає думка, що виробники спеціально ставлять різну ціну. Це не так. Вартість залежить від багатьох факторів.

цепь сребная 2.jpg

Матеріал, що використовується

Найчастіше вибір полягає між золотом і сріблом. Срібні речі коштують набагато дешевше, ніж золоті.

Раз вже заговорили про ланцюжки із золота, вирішіть з пробою. Чим більше дорогоцінного металу в сплаві, тим дорожче обійдеться прикраса. Але тут є ще один момент: як часто будете носити виріб. Якщо він призначається на кожен день, ланцюжок 585 проби підійде, речі 750 проби надягайте в особливих випадках.

Розміри

  • Почнемо з довжини. Щоб вибрати відповідну прикрасу, вам потрібно подумати, яку зону хочете підкреслити (шия, плечі, декольте). Вам варто підібрати такий варіант, який продемонструє тільки переваги фігури. А ще подумайте про доречність виробу. Погодьтеся, що занадто довгі ланцюжки краще залишити для вечірок, а для щоденного носіння вибрати більш скромні моделі.

  • Не забудьте визначитися з товщиною. Тут все не тільки залежить від уподобань, а й від того, як саме будете носити ланцюжок. Якщо його будете носити на самоті, товщина може бути будь-якою. Збираєтеся комбінувати разом з кулоном, переконайтеся, що ланцюжок спокійно протягується в бунтік підвіски.

  • Ще один момент - вага. Вам потрібно підібрати такий варіант, де ланцюжок зможе витримати вагу кулона і не деформуватися.

Різновид плетіння

Эксклюзивная золотая цепочка

Ювеліри пропонують досить багато різних варіантів. «Бісмарк», «Снейк», «Якірне» або «Нонна» - список можна довго продовжувати. Коли будете визначатися з плетінням, згадайте про такі моменти:

  • купуєте ланцюжок для чоловіка, жінки або дитини;

  • збираєтеся носити виріб постійно або в особливих випадках;

  • ланцюжок буде один в образі або його доповніть кулоном.

Різновид замка

Від застібки залежить надійність фіксації прикраси. Шпрінгельний, гвинтовий, карабін - одні з найпопулярніших варіантів. При виборі замка вам потрібно орієнтуватися на його надійність, простоту користування.

Чітке продумування основних моментів дозволить підібрати хороший ланцюжок, який ще влаштує за вартістю. Головне, не намагайтеся економити, щоб потім носити прикрасу із задоволенням. З «Онікс» кожен образ буде виглядати чудово та стильно.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: