Символ вічних почуттів - кулони для закоханих
Додано: 25 вересня 2017

Символ вічних почуттів - кулони для закоханих


Любов - це щастя, яке дарують один одному.
Жорж Санд


 

Нарешті настав час поговорити про високе і прекрасне почуття, яке здатне відчувати людина - про кохання. Про те, що об'єднує двох в одне ціле і дарує їм крила.


img12.png.jpg


Кулони для закоханих – це не просто прикраса. Це справжній оберіг для стосунків.




Одне серце на двох


Любителям оригінальних, наповнених сенсом прикрас, обов'язково сподобається ця цікава знахідка дизайнерів - два кулона, що представляють собою дві половинки, які з'єднуються в одне серце, одну вічну гармонію. Створюється відчуття того, ніби у тебе завжди є частинка серця твоєї коханої людини. І її тепло зігріває навіть на відстані.


Серебряная подвеска "Две половинки сердца"   Подвеска "Две половинки сердца" (ангелочки)

Срібна підвіска "Дві половинки серця"          Підвіска "Дві половинки серця" (янголята)



Ця прикраса наповнена глибоким змістом і символічним значенням. Може, це натяк на симпатію і несміливу, чисту закоханість, а може - підтвердження вже зрілих почуттів. Такий кулон-половинка буде добре виглядати як на витонченій лебединій шиї дівчини, так і на сильних чоловічих грудях, підкреслюючи його відданість, любов і ніжні почуття до своєї обраниці.


Love.jpg


Складно знайти більш романтичний і ніжний подарунок для своєї «другої половинки». Мабуть, кожна дівчина мріє отримати такий кулон від свого коханого і знати, що друга половинка прикраси буде завжди поруч з ним, кожен день нагадуючи про неї.


her-hands-her-love.jpg




Ключ до серця


Ще одна цікава і незвичайна прикраса, яку можна подарувати своїй другій половинці, виконана у формі замочка з ключиком. Прикрасу виконано в ніжному, романтичному стилі. Багато хто чув таку фразу «До кожної людини потрібно підібрати свій ключик». Це символ того, що Вам вдалося підібрати ключ до серця коханої, завоювати її довіру і любов.


Серебряная подвеска "Замочек и ключик" с фианитами   Серебряная подвеска "Замочек и ключик" с фианитами

Срібна підвіска "Замочок і ключик" з фіанітами 1     Срібна підвіска "Замочок і ключик" з фіанітами 2




Кулон з фотографією


Витончений кулон у формі серця: прикраса-загадка, прикраса-нагадування про почуття. Вона дбайливо зберігає в собі пам'ять - фотографію самого близької і рідної людини, яку Ви будете носити біля свого серця, зігріваючи любов'ю і душевним теплом.


Серебряная подвеска "Сердце" с фианитами   Серебряная подвеска "Сердце" с фианитами

Срібна підвіска "Серце" з фіанітами



Комусь вона буде нагадувати про його другу половинку, про дбайливі, ніжні руки коханої людини, якими застебнули цю прикрасу колись на його шиї, комусь - про дитячу усмішку сина або дочки, а комусь - про добрі мамині очі, сповнені любові.


New-Big-Photo-Locket-Pendant-Necklace-Heart-Locket-Necklace-Picture-Engraved-Pattern-Photo-Locket-Necklace-Heart.jpg


Ця прикраса наповнена глибоким змістом. Коли рідної людини немає поруч, так хочеться мати хоч щось з собою, у чому живе маленька частинка її душі, її образ і нагадування про щирі почуття. Це «сердечко з секретом» зігріє Вас своїм теплом навіть у найлютіший мороз.


Такий кулон підійде і до вечірнього образу, і до повсякденного одягу. Повірте, цю прикрасу Вам захочеться надягати дуже часто, адже всередині неї Вас завжди чекає маленька таємниця, що належить лише Вам.


Кулон для фотографии в форме сердца   Серебряный кулон для фотографии с фианитами

Кулон для фотографії в формі серця         Срібний кулон для фотографії з фіанітами



У Вас завжди буде можливість відкрити це сердечко і милуватися обличчям дорогої Вам людини, знову і знову наповнюючи свою свідомість приємними, теплими емоціями і спогадами, не даючи полум'ю любові згаснути ні на хвилину. І нехай ваші кохані завжди будуть поруч.


   647ade71894a27c9d9ad453ca9649d48.jpg   470x0_ed2be38f2f789c482a03ff569c83d543___jpg____4_ee2acdcc.jpg

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: