Додано: 26 квітня 2018

Сережки "Кільця" - тренд повертається!

8.jpg

Ювелірні вироби такого типу знову в моді! Різноманітні сережки-кільця є однією з найпопулярніших і трендових прикрас. Відрізняються своєю універсальністю: можна поєднувати як з діловим стилем, так і сміливо експериментувати зі спортивним. 

Прикраси такого типу привернуть увагу, допоможуть підкреслити красиві риси вашого обличчя  і приховають недоліки. Правильно підібравши кільця до вашого типу обличчя, ви будете виглядати стильно і впевнено. 

  


5 (1).jpg

На фото: Золоті сережки "Кільця" 4 см, жіночі золоті сережки і золоті сережк - кільця (фіаніти)

Везучі власниці овальної форми можуть сміливо носити будь-які кільця: маленькі, середні, великі, з камінням і без, тонкі і широкі.

Без назви-1 (1).jpg

Дівчата з круглою формою обличчя можуть сміливо придбати великі сережки-кільця. Всупереч поширеній думці, вони не зроблять обличчя ще круглішим. В анфас такі сережки виглядають як подовжені.

2.jpg

На фото : Золоті сережки-кільця з фіанітами, діаметр: 17 мм і золоті сережки-кільця без каменів

Короткі та об'ємні моделі візуально розширять вилиці і зроблять акцент на середині овального, видовженого обличчя.

3 (1).jpg

Кільця середнього розміру добре підійдуть до трикутної форми обличчя. Вони розширять вилиці і зроблять контур обличчя ближчим до овалу.

7 (1).jpg

Дівчатам з квадратним типом обличчя відмінно підійдуть кільця з великим діаметром.

6 (1).jpg

Пухкі губи, широкий ніс і великі широко посаджені очі не поєднуються з мініатюрними сережками. Дівчатам з великими рисами обличчя підійдуть яскраві, масивні прикраси.

4 (1).jpg

На фото: сережки "Кільця" і сережки (фіаніти, родій)

Сережки "Кільця" можуть бути абсолютно різними. Любителькам каменів і незвичайних форм сподобаються такі моделі, як на фото.


9 (1).jpg

Будьте в тренді разом зі знаменитостями! Часто можна помітити сережки "кільця" в образі талановитих і красивих актрис, співачок і світських персон. 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: