Обручка - символ єдності і любові
Додано: 14 січня 2016

Обручка - символ єдності і любові

 У той час, коли ваше весілля буде триває лише один день, ваш союз з коханою людиною і обручки - це   назавжди. До вибору кілець потрібно підходити з фантазією, щоб вони були такі ж оригінальні та унікальні, як і Ви.  

      

     Обручки -   це символ єдності, тому в більшості випадків вони однакові як у нареченого, так і у нареченої. Як правило, вони повинні бути гладкими і зроблені з благородних металів. В принципі, це єдині забобони, пов'язані з вибором обручок. Хоча якщо ви більше раціоналіст в своїх міркуваннях, тоді можете вільно вибирати будь-який комплект кілець, який вам сподобався.    

    

 

     При виборі помолвочного кільця,   вже є де розгулятися фантазії, адже це подарунок нареченого, коли він просить руки у своєї дами серця. Тут вже можна кільце прикрасити дорогоцінним камінням, або додати секретні деталі або напис, можна поєднувати кілька металів, або вибрати щось з вантажних колекцій.  

        

 

 

 

    

 

     Багато молодих людей під час заручин дарують своїм обраницям кільце, яке передається у спадок. Але це найчастіше практикується в Західній Європі. Наприклад Принц Вільям, коли робив офіційну пропозицію своїй подрузі Кейт Міддлтон підніс їй обручку своєї матері з блакитним овальним сапфіром в 18 карат, обрамленим діамантами, яке леді Ді залишила синові за заповітом.

          

 

 Головне питання, яке хвилює дівчат,   це повинні кільця: помолвочноє і обручки, поєднуватися один з одним. Відповідь немає,   якщо звичайно Ви   самі цього не хочете.    

 

        

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: