Наш новий друг - бренд "MORZA"
Додано: 6 жовтня 2017

Наш новий друг - бренд "MORZA"

У статті ми розповімо про представленому на сайті  новом бренді  "MORZA". І, так, назва вам дійсно щось нагадує. Чи не згадали? прочитавши статтю – все стане на свої місця.



Нас, як споживачів, сьогодні складно чимось здивувати. Ми вибагливі, ми примхливі, та що вже там - ми розпещені різноманітністю пропозицій. Гортаючи соцмережі, інтернет сторінки, усілякі сайти, ми часто ловимо себе на думці, що все це вже бачили, хочеться знайти щось нове, цікаве, здивувати себе і своїх рідних. А дивувати з кожним разом все складніше.


браслеты Морзабраслеты морза

Бренду "Morza" це вдалося. Вони втілили нові ідеї і відшукали свій шлях, представивши на ювелірному ринку унікальну пропозицію - шкіряні браслети з зашифрованими посланнями, що нанесені на срібні намистини. Метод шифрування відомий вже більше 200 років - це азбука Морзе (звідси і назва бренду).  

Ми мало що знаємо про цю азбуку, ще менше з нас її вивчали, в пам'яті більшості виникають думки про відстані, шифрування, океани і моря. Деякі найчастіше зустрічали інформацію про неї, читаючи цікаві факти, наприклад про Титанік, мовляв "відомий лайнер, перший подав сигнал SOS, за допомогою азбуки Морзе" (хоча, насправді, не перший).

Шифр азбуки МорзеБраслеты морзаБраслет Морза "Любовь"

Суть шифрування дуже проста: кожна буква - це певний набір символів, їх всього два - крапка та тире. За допомогою комбінацій і повторень крапки і тире створюються слова і послання, їх можна миттєво передати за тисячі кілометрів. Сьогодні у нас для цього є сучасні технології, 200 років тому для цього була необхідна азбука Морзе.

Виробники "Morza" наносять зашифровані комбінації на срібні намистини і нанизують на шкіряні плетені ремінці. Таким чином ми отримуємо оригінальний і унікальний браслет.

Браслеты Морза Браслеты Морза - бренд Браслеты Морза на руке


Бренд “Morza” пропонує своїм клієнтам підібрати для себе браслети з тим чи іншим зашифрованим словом, яке буде відображати мету, побажання, заклик для себе або для своїх близьких.


Браслет "Гармония" - бренд МорзаБраслеты Морза

Браслет з зашифрованим посланням "Гармонія"

Морська стихія переважає у виробах бренду "Morza". Крім зашифрованих послань, на срібних бусинах, в браслетах використовуються оригінальні застібки. Поєднувати можна будь-які закодовані слова з будь-якими застібками.

1. Застібка "Magellan" – на самій застібці восьминіг – це фірмовий логотип "Morza". З боків – закодовано дату першого кругосвітнього плавання Магеллана. Сама застібка у вигляді переплетеної нитки, відсилає нас до індуїстської міфології (символізує єдність часів, космосу і всіх живих істот) і складається з п'яти витків, нагадуючи нам число кораблів, які вирушили у першу навколосвітню подорож.

Упаковка МагелланЗастежка Кракен, слово "Мир"Браслет "Мир", застежка Кракен

Бласлети із застібкою "Magellan"

2. Застібка "Kraken"– на ній зображено легендарне морське чудовисько в формі спрута. З іншого боку застібки силует парусного човна вікінгів «Драккар», за легендою на одному з таких човнів, команда під керівництвом рНоманна Лейфа Еріксона досягла берегів Америки в 1004 році. На застібці морський гак, який проходить крізь голову Krakena - що символізує силу відваги, а також перемогу над власними демонами і страхами.

Застежка КракенБраслет "Спорт", застежка "Кракен"

Браслети із застібкою "Kraken"

3. Застібка "Tentacles" (щупальці) – восьминіг – один з найбільш загадкових мешканців морських глибин, давня істота, і він обов'язково повинен був бути представлений в нашій колекції.

.

Браслет на рукеКрасный "Щупальца"

Браслети Morza "Tentacles" (щупальці)

Можна придбати браслети і без намистин, зробивши акцент виключно на застібку, так як вона, сама по собі, є відмінною прикрасою. Для таких випадків, окрім попередніх варіантів, бренд "Morza" розробив спеціальний браслет з неймовірною історією. Назва браслету "Shooting Star" (Падаюча зірка) – на честь першого та неповторного реактивного літака, що надійшов на озброєння ВПС США – Lockheed F-80 Shooting Star.


Падающая звезда - красныйПадающая звезда - примерПадающая звезда - черный

Браслети "Shooting Star"

Якщо ви хочете придбати браслет, який стане не просто прикрасою, а буде служити певним нагадуванням про ваші прагнення та цілі, то браслети бренду "Моrza" ідеальне рішення. Подивитися всі браслети можна тут.

При кожному погляді на браслет ти будеш пам'ятати, чому ти тут, чому ти прокинувся сьогодні і де твій наступний пункт призначення.


Кнопка "Перейти до розділу"

.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: