Ювелірні прикраси для чоловіків
Додано: 13 липня 2017

Ювелірні прикраси для чоловіків

 Ще багато століть тому чоловічі ювелірні прикраси були одним з найважливіших показників соціального і матеріального статусу чоловіки, його положення в суспільстві. Правителі різних країн не могли обійтися без них, прикрашаючи свої руки кільцями і перснями, одяг - всілякими брошками і підвісками. Для їх виготовлення використовувалися різні благородні метали і дорогоцінні камені.

 

 

 

   Мода ніколи не стоїть на місці. Прикраси з роками і століттями міняли свій зовнішній вигляд, але один факт залишився незмінним до наших днів: чоловічі ювелірні прикраси - це не тільки стильні аксесуари. Вони можуть стати важливим і помітним показником статусу і успішності чоловіка.

 

 

 

   Крім того, правильно підібране кільце, браслет, затиск для краватки або запонки, безсумнівно, скажуть про Ваше добрий смак і допоможуть гідно завершити образ свого володаря.

 

 

 

   Ми розповімо Вам про те, які особливості мають різні чоловічі прикраси та аксесуари, поділимося простими правилами їх вибору.

 
 

 

Базові правила використання чоловічих прикрас

 

 

 У першу чергу, говорячи про базові правила стилю, виділимо 3 головні аспекти в процесі створення образу:

 

 1. Кількість прикрас в образі. Основою даного правила є те, що не варто зловживати кількістю прикрас. У тих випадках, коли ми маємо в своєму гардеробі безліч красивих і дорогих аксесуарів, є спокуса надіти на себе «все і відразу», виправдовуючи це тим, що «нічого припадати пилом таких скарбів будинку!». Але це - основна помилка! Все повинно бути в міру. Чітко і лаконічно. Це додасть Вам елегантності і стриманого лиску, гідно і цілісно завершивши образ.
 
 2. Сполучуваність . Обов'язково подбайте про те, щоб Ваше прикраса гармонійно виглядало з іншими деталями образу. Наприклад, якщо матеріал, з якого виготовлено прикрасу - це шкіра, то вона повинна поєднуватися з іншими аксесуарами зі шкіри, будь то сумка або ремінь за фактурою і відтінку. Важливо пам'ятати про те, що прикраси покликані саме доповнювати Вас і Ваш образ, а не бути «головною зіркою».
 
 
3. Доречність . Не слід надягати помітні підвіски, браслети і кільця-печатки в офіс. Особливо якщо Ви працюєте в досить серйозній організації. Але якщо ж Ви - представник більш творчої професії, яка не обмежена дрес-кодом, то можете впевнено доповнювати свій образ більш «сміливими» прикрасами. Також можете експериментувати з прикрасами і в повсякденному житті. Тут Вам представлений великий простір для польоту фантазії. Головне - це враховувати стиль одягу і не забувати про двох попередніх правилах.

 
 
 

Кільця

 Кільце - це історично один з найперших і популярних видів чоловічих прикрас. Чоловіки, до речі, стали прикрашати свої пальці кільцями задовго до жінок. Дорогоцінний кільце було символом влади. Це був виключно чоловічий атрибут. Також кільця (в основному з простих металів) носили в силу необхідності, яка виникала в процесі діяльності. Наприклад, лучники для того, щоб убезпечити свої руки від порізів тятивою носили відразу три кільця - на вказівному, середньому і безіменному пальці. Чоловіки, які брали участь в кулачних боях використовували своєрідні металеві кастети у вигляді важких і масивних кілець-печаток. Це неабияк додавало потужності удару власника і шкоди супротивнику.

 

 

 

   Більшість сучасних чоловіків обмежуються лише обручкою (в разі, якщо воно є). Але все ж серед представників сильної статі досить багато шанувальників цього виду ювелірних виробів.

 

 Купити чоловіче кільце

 

 

 Серед різновидів кілець є такі, як перстень і печатка.

 Кільце-печатка - єдине на даний момент суто чоловіча прикраса. Воно анітрохи не поступається в своїй популярності стандартним кільцям, а часто навіть завойовує місце лідера серед чоловічих прикрас. Печатка, як і перстень, являє собою вид «складних» кілець. І якщо своєрідність і відмінна риса персня - це дорогоцінний (найчастіше велика) камінь посередині, то печатка також має свою унікальну особливість: лицьова частина у печатки завжди ідеально плоска.

 

   А зараз ми розповімо кілька цікавих фактів про те, чим служили кільця-печатки для наших предків. Вони були не тільки прикрасою, але і виконували інші, необхідні для тих часів, функції.

 

   1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; В першу чергу, як нескладно здогадатися з назви, воно використовувалося як печатку або підпис . На кільці-печатці були вирізання напису або зображення. Його відбиток служив унікальною, неповторною підписом або печаткою власника. Також персні та друковані кільця були знаком влади і підтвердженням статусу.
 
 

 

   2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Кільце-печатка як посвідчення особи, знак приналежності і пропуск . Наприклад, такі кільця служили пропуском на таємні збори чернечих орденів, таких як орден тамплієрів, єзуїтів, масонів, чиї секрети досі не вдалося розкрити. У сучасному світі існує традиція носіння кілець, які є символом місця освіти - університету або факультету, а також належність до того чи іншого клубу або організації.
 
 

 

   3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Кільця з секретом . Історії відомо чимало прикладів конструкції так званих «кілець-схованок», які нерідко використовувалися в якості ... зброї. Найяскравішим прикладом такого винаходу є, мабуть, історія легендарної родини Борджіа. Чезаре Борджіа прославився на весь світ тим, що за допомогою своїх знаменитих перснів позбавляв життя будь-якого, хто йому був не бажаний. Конструкція таких перснів була особливою. В одному з його кілець був непомітно відкривається тайник, з якого, прямо під час ""дружньої"" розмови, наприклад, переставляючи келихи, можна було вилити отруту. Було також кільце, яке носило назву ""кіготь лева"". Воно було невинно гладке з зовнішньої сторони пальця, але з тильної сторони мало своєрідне пристосування у вигляді металевих ""кігтиків"", змазаних смертоносним отрутою. У карнавальної суєті, Чезаре, приховуючи своє обличчя під маскою, хапав руку жертви, знизував її, уколів жертву отруєним шипом. Після чого кільце-доказ викидалося геть.

 

   У сучасному світі печатка вже практично не використовується відповідно до свого прямого історичним призначенням. Вона є елементом стилю, додає мужності, впевненості в собі і підкреслює статус свого власника в соціумі.

 < img alt=""чоловічі печатка (емаль, фіаніти) ""src=""/upload/medialibrary/deb/debc1801a5532c9d4d6aef7e10c18ac8.jpg ""title="" Чоловіча печатка (емаль, фіаніти) ""width="" 250 ""height="" 250 "">& nbsp; & nbsp ;

 Купити чоловічу печатку
 

 

 

Ланцюжки & nbsp;

 Ланцюжок на шию - це, мабуть, одне з найпоширеніших ювелірних прикрас для чоловіків. Як же підібрати по-справжньому стильну срібну або золотий ланцюжок чоловікові, щоб вона при цьому виглядала доречно і додавала мужності її власникові? Зараз ми з Вами в цьому розберемося.

 

   Якщо Ви купуєте ланцюжок, щоб носити її регулярно, то, звичайно, варто купити якісну ланцюжок з дорогоцінного металу. Серед найпопулярніших металів: золото, срібло і платина.

 

 Товщина ланцюжка . Найчастіше чоловіки вважають за краще масивні і в той же час прості ланцюжка. Товщина і довжина ланцюжка вибирається залежно від габаритів власника, його віку та вподобань в стилі. Відповідно, чим більше торс і шия чоловіка, тим масивніше допускається ланцюг.

 

 Довжина ланцюжка . Що стосується довжини, то мінімальної (для чоловіка середньої статури) є довжина 50-55 см . Ланцюг такої довжини досить вільно лежить на рівні ключиці або нижче, не сильно облягая при цьому шию. Для тих чоловіків, які люблять, щоб ланцюжок була видна з-під розстебнутого ворота сорочки, така довжина оптимальна. Якщо ж Ви плануєте носити прикрасу під одягом, то підійдуть ланцюжки довжиною від 60 см . Також цей параметр ланцюжка залежить і від зростання чоловіки.

 

 
   Що стосовно стилю , то короткі чоловічі ланцюжки  більше асоціюються з діловим або спортивним стилем. Саме вони - найпоширеніші серед чоловіків. У більш «розслабленій» середовищі (наприклад, серед чоловіків творчих професій) досить часто зустрічаються довші ланцюжки < span style=""font-size: 14pt;"">. При цьому товщина і тип плетіння таких ланцюжків можуть бути найрізноманітнішими.

 

 Купити чоловічу ланцюжок

 
 

 
 

Чоловічі кулони (підвіски)

 Кулон вважається одним з & nbsp; самих індивідуальних прикрас. Найчастіше для свого власника він & nbsp; є не & nbsp; просто ефектним аксесуаром. Своєрідність даного виду прикраси в тому, що його нерідко наділяють якимось особливим змістом і символічним значенням. Наприклад, існують кулони-обереги, талісмани. При чому це не обов'язково якийсь конкретний вид кулона. Вашим талісманом може стати будь-який вподобаний кулон. Якщо він чимось привернув Вашу увагу крім зовнішньої краси, то це вже точно щось значить.

 

   А вибір різних моделей просто величезний. Серед них Ви точно знайдете саме свою прикрасу.

 

 Купити чоловічий кулон на шию

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 Також серед підвісок стрімко набирають популярність жетони на шию . Вони являють собою плоску, тонку металеву пластину. За формою вони найчастіше прямокутні, або із закругленими краями. Особливістю і індивідуальністю цей вид прикрас наділяє гравірування або інкрустація дорогоцінними каменями.

 

   Коли кулон вже обраний, залишається лише дотримуватися одне просте правило: підвіска повинна співвідноситися з чоловічою ланцюжком за розміром і вагою (бути приблизно рази в два легше, ніж ланцюжок). Наприклад, маленький хрестик на крупній ланцюжку буде виглядати негармонійно. Прийнято також що б кулон і ланцюжок збігалися за кольором металу. Також кулони часто носять не тільки на ланцюжках, але і на ювелірних шнурках, виконаних зі шкіри, шовку або каучуку.

 

 

 Купити жетон на шию
 

 
 

 
 

Запонки

 Диявол криється в деталях, і запонки - відмінне тому підтвердження.

 

   Дане прикраса - це, в більшості випадків, елемент офіційного стилю. Їх можна носити на свята, ділові та особисті зустрічі, на роботу. Все залежить від стилю запонок. Деякі сучасні моделі відмінно підходять і для щоденного носіння в кежуал стилі. Ювелірні запонки - це саме той аксесуар, який додасть Вашому образу «дорожнечі», ставши його гідним акцентом. Запонки були, є і будуть залишатися тією деталлю, яка дає можливість підкреслити свою індивідуальність.

 

   Строгих правил носіння запонок немає. Керуйтеся власним почуттям стилю і правилами, згаданими в цій статті - і не прогадаєте.

 

   Запонки носять на сорочці з подвійною манжетою або на сорочках з одинарної манжетою, на якій немає гудзиків. Манжета повинна обов'язково виглядати з-під рукава піджака або верхнього одягу, максимум до трьох сантиметрів. Є чоловіки, які прагнуть підбирати сорочки з дуже довгими рукавами, щоб було видно їх дорогі запонки. Хоча виставлення запонок напоказ і не є моветоном, така поведінка в суспільстві можуть не схвалити, хоча б з тієї причини, що довжина рукава сорочки строго фіксована.

 

   Якщо ви купуєте запонки до затиску для краватки, не забувайте, запонки повинні поєднуватися з зажимом за такими параметрами, як: стиль, колір, матеріал, дизайн, гравірування і якість. Чи не рекомендуємо носити надто яскраві і «кричущі» аксесуари. Сучасному чоловікові належить бути стриманим в своєму стилі.

 
   Сучасний стиль «Casual» дозволяє чоловікам носити запонки і без піджака, або з сорочкою на випуск. Але не варто сильно відступати від класики, адже запонки - елемент саме цього стилю, і ставитися до них слід відповідно.

 
 

 

 

 

 

 Купити чоловічі запонки

 

 

Затискачі для краватки

 Строгий костюм, стильна сорочка і краватка в тон - це найпоширеніша «база» ділового образу сучасного чоловіка. Однак, при його створенні не варто применшувати важливість деталей. Таких, наприклад, як затиск для краватки. Этот небольшой аксессуар будет красивым и функциональным акцентом Вашего образа. Многие мужчины забывают о нем, задаваясь вопросом «А зачем он мне нужен?».

 

 

 

   Прежде всего, зажим поможет сохранить форму галстука, с ним галстук не будет мяться и перекручиваться. Вы точно оцените удобство этого аксессуара, если Вам вдруг придется наклоняться или активно двигаться. В такой ситуации, благодаря зажиму, галстук не будет Вам мешать, всегда оставаясь на своём месте. Помимо функциональности, у использования зажима есть ещё одна сторона: этот аксессуар многое может рассказать о Вас - от Вашего вкуса и чувства стиля до социального и материального положения и статуса, а также подчеркнет серьезное отношение к деталям, что может стать дополнительным стимулом в продвижении Вас по карьерной лестнице.

 

 

 

 

 

 А для того, чтобы Вы смогли правильно выбрать зажим для галстука, мы поделимся простыми, но очень важными правилами, которые помогут Вам это сделать:

 

 

 
 

   1. Размер. Зажим НЕдолжен быть шире галстука.

 

 

 2. Расположение зажима. Стоит закрепить его между третьей и четвертой пуговицами рубашки.

 

 

 

   3. Зажимом галстук нужно пристегнуть к рубашке. Как бы забавно это не звучало, но об этом знают не все :)

 

 

 

   4.Цвет зажима. Цвет металла должен соответствовать общему тону Вашего образа. Холодные оттенки следут сочетать с холодными, а теплые, соответственно - с теплыми.

 

 

 

   5. Сочетаемость аксессуаров. Если Вы, к примеру, выбрали золотые часы - то используйте золотой зажим для галстука. Если же отдали предпочтение металлическому оттенку – отличным выбором для Вас станет серебряный зажим.

 

 Купить зажим для галстука

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: