Додано: 20 вересня 2016

Найкращий час для Вашого весілля!

""Золота пора"" - найкращий час для Вашого весілля. Що може бути краще осінніх пейзажів навколо і шелестіння опалого листя під Вашим фатином. Восени Вам навіть не доведеться ламати голову над тим, як прикрасити Ваш головний свято життя, адже природна палітра все зробить за Вас. Також існують повір'я, що шлюб, укладений восени, обов'язково буде довгим і міцним. А ще весілля восени, прикмети якої обіцяють лише приємні сюрпризи, здивує вас відсутністю великих черг в РАЦСах.
 

 

        

 

 Але на виборі дати і місця весілля, а також декору не закінчуються клопоти нареченої! Дуже велику увагу потрібно приділити підбору прикрас на весілля! Так як головні кольори осені- це червоний і жовтий, ми радимо прісмо треться до   ювелірних прикрас з гранатом   або з   димчастим кварцом !

 
 

 
 

 
 

      
 

 
   Про те, що весілля зіграна в кінці серпня на початку вересня ""загрожує"" щасливим і спокійним сімейним життям, напевно знають знаменитості, у тому числі і представники дворянства. Восени, а саме 21 вересня 2013 року відбулася весілля у принца Люксембурзького Фелікса і Клер Ладемахер. На головному подію свого життя наречена з'явилася перед гостями в чудовому і витонченим плаття від Elie Saab, яке було прикрашено каменями, бісером і шлейфом довжиною 3 метри. Також не можна не згадати прикраси, які були на нареченій в цей день: фамільні сережки, подаровані їй Великої Герцогинею Марією Тересою, і тіару, що прикрашала в різний час голови ще чотирьох королівських наречених.
 

 

          

 
   Спадкоємиця імперії солодощів ""Quality Street"" і знаменита актриса реаліті-шоу «Made in Chelsea» Макінтош Міллі і реп-виконавець Професор Грін також призначили день весілля на вересень. Наречена Макінтош Міллі була в сукні з басками-шлейфом від Alice Temperley і в босоніжках від Сhristian Louboutin.
 

 

        

 
   В останній день літа в 2013 році відбулося весілля американської актриси Кейт Босуорт і режисера Майкла Полиша. Весілля була затишною в кантрі-стилі і переповнена вже осінніми деталями. Для офіційної частини церемонії Кейт Босуорт вибрала шовкове плаття-бюстьє кольору слонової кістки зі шлейфом від Oscar de la Renta, а пізніше переодяглася в наряд з тюлю, прикрашений квітковою вишивкою. Наречений був у костюмі-трійці від brooks brothers.
 

 

 & nbsp ;            

 
   І звичайно ж не можна не згадати весілля, яка стала найяскравішим світською подією ХХ ​​століття. Це одруження голлівудської актриси Грейс Келлі і князя Монако Реньє iii, яке відбулося в кінці серпня, і за яким спостерігали понад 30 мільйонів жителів планети. Розкішне плаття нареченої було створено дизайнером кіностудії Metro Goldwyn Mayer MGM Хелен Роуз. До цього дня воно є найдорожчою роботою дизайнера і еталоном весільної моди. Голову Грейс Келлі прикрашала мереживна діадема.

 

        

 

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: