Додано: 5 травня 2021

Які відомі обручки? Вибираємо особливі прикраси

Обручки - це не просто прикраси, а символ любові. Їх надягають під час урочистої церемонії і носять постійно. Звісно вибору таких виробів приділяється особлива увага. Хочеться придбати красиві та вишукані аксесуари.929ee9056f94ade9f85ce66b42a27353.jpg

Закохані пошуку приділяють багато часу: розглядають ювелірні каталоги. А ще задивляються на обручки знаменитостей. Чим не гарна підказка. Не буде зайвим уточнити, які відомі обручки, а раптом виникне ідея і для себе.

На які каблучки звернути увагу?

Каблучки королівської британської сім'ї

Використання валлійського золота робить ці прикраси унікальними. Адже запас цього дорогоцінного металу є тільки у королівської сім'ї. Але ж ніхто не заважає просто поглянути на каблучки монаршої сім'ї і скористатися ідеєю для схожого оформлення.

Джордж Клуні і Амаль Клуні

У цієї пари обручки абсолютно різні. Чоловік віддав перевагу чіткій, але елегантній прикрасі холодного відтінку дорогоцінного металу. А ось дружині більше припала до душі каблучка з діамантовою доріжкою: вишукано та презентабельно.

Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак

Ця закохана пара віддала перевагу однаковим каблучкам класичного оформлення. Нічого зайвого, просто акуратна смужка з дорогоцінного металу.

Однакові або різні, з особливого дорогоцінного металу чи ні - ідей безліч. Відомі пари по всьому світу тому приклад.

036ac8c1c431b5342ec6501b69ce93d2.jpg

Коли будете підбирати для себе обручки, зверніть увагу на кілька простих рекомендацій:

  • Визначтеся з дорогоцінними металами. Деяким парам подобається срібло. Так, цей метал красивий, але не зовсім практичний. Через тривале носіння на ньому з'являються подряпини. Золото в цьому плані набагато краще. Що стосується відтінку, вибір за вами. Увага: зараз досить популярні каблучки, де використовують відразу декілька відтінків золота.

  • Профіль - ще один важливий момент. Від нього залежить зручність носіння. Це ж можна сказати і про ширину каблучки.

  • Оформлення. Вище уже згадували, що варіантів багато. Класика, камені, насічки, гравіювання - це далеко не повний список оформлення. Вам потрібно добре подумати, що найбільше подобається.

Обручки повинні стати символом ваших почуттів. Тому продумайте все до дрібниць. Пам'ятайте, що вибирати прикраси потрібно разом. Купівля теж повинна бути спільною.

Нехай придбані аксесуари будуть радувати вас усе життя, а «Онікс» знає, які вироби для цього порадити.