Додано: 13 березня 2024

Які особливості має каблучка «Клевер»? Підбираємо для себе чудовий аксесуар

При створенні стильного образу жінки особливу увагу приділяють ювелірним прикрасам. Вони допомагають продемонструвати індивідуальність, бездоганний смак. А ще такі вироби можуть бути вашим талісманом.

Вишукана каблучка «Клевер» чудово доповнить повсякденний образ. Також вона впишеться у вечірнє вбрання. Ви виглядатимете чудово та бездоганно. Тепер тільки залишається ближче познайомитися з усіма аксесуарами, щоб підібрати потрібний варіант.

Що такого особливого у прикрасах?Каблучка клевер Oniks

Рослинна тематика ніколи не втрачає актуальності. Ці мотиви підходять як романтичним дівчатам, так і дамам. Якщо повернутися до конюшини, то це один із найпопулярніших варіантів оформлення. Адже рослина виглядає чудово. А ще вона вважається символом, який приносить удачу.

Тепер варто детальніше розібратися в оформленні. Так є два види:

  • Трилисник. Це є символ Ірландії. Такий листок символізує незалежність та свободу.

  • Чотирилисник. Кожен із листків має своє значення: надія, віра, любов, удача. Якщо ви випадково знайдете таку рослину, то вас буде супроводжувати успіх.

Кожен із таких варіантів має свої особливості. У більшості випадків модниці вибирають прикраси, де конюшина на чотири листи. Вони виглядають просто бездоганно та зможуть доповнити будь-який образ.

Яким аксесуарам віддавати перевагу?

Ювелірний каталог постійно розширюється, що радує навіть найвибагливіших модниць. Це дає можливість успішно поповнити свою скриньку. Якщо детальніше розбиратися у всіх представлених варіантах, можна виділити кілька найпопулярніших:

  • Прикраса з малахітом чи зеленою емаллю. Контур фігурки виконаний із дорогоцінного металу. Це може бути золото чи срібло. А ось у центрі знаходиться малахіт або зелена емаль. Буяння фарб так і привертає увагу. Створюється таке враження, що в центрі вставлений листок конюшини.

  • Каблучка з однією великою центральною вставкою. Оформлення аксесуара таке ж, як і в попередньому варіанті. Тільки замість малахіту чи ювелірної емалі зеленого кольору використовуються інші вставки. Наприклад, перламутр чи онікс. Чорні або білі відтінки виглядають просто чудово.

  • Розсип дрібних вставок по центру. Це може бути як прозоре, так і кольорове каміння. Класикою вважаються прозорі діаманти. Оригінальніше виглядають кольорові вставки. Так можна відзначити комбінацію синіх та жовтих фіанітів.

  • Вставки, які викладають у формі конюшини. Тут можна поєднувати вставки різних розмірів. Великі камені викладаються по центру, а дрібні по колу або доповнюють композицію. Щодо кольору вставок, то класикою вважаються прозорі. Також можна додати образу фарб. Наприклад, чорні діаманти чи сині сапфіри.

  • Просто фігурка із дорогоцінного металу. Центральний елемент у своєму оформленні немає нічого зайвого. Вам тільки потрібно подумати, якому дорогоцінному металу віддаєте перевагу. Якщо йдеться про золото, воно може бути білим, жовтим або червоним. Також найдете срібні вироби.Каблучки з клевером Oniks

  • Каблучка з фігурною підвіскою. Сама фігурка невелика за розмірами, але привертає увагу. Вона може бути тільки з дорогоцінного металу або додатково оздоблена дрібною вставкою.

  • Аксесуар з кількома обідками. Один із них максимально лаконічний і в його дизайні немає нічого зайвого. Інший усипаний дрібними вставками та по центру тут розташовується фігурка у формі конюшини.

Ювелірний асортимент винятково цими каблучками не обмежується. Їх є значно більше. Ви можете успішно поповнити свою скриньку. Вам тільки потрібно серед цього різноманіття віддати перевагу найкращим.

Перш ніж підбирати одну з прикрас, вам не завадить визначитися з деякими моментами:

  • Як часто збираєтеся носити аксесуар. На кожен день краще вибирати універсальні варіанти. Їх можна поєднувати з різними вбраннями. Якщо збираєтесь на вечірку, то вибирайте оригінальніші вироби.

  • Визначтеся з дорогоцінним металом та вставками. Одні звертають увагу на золото, інші – на срібло. Якщо йдеться про золото, воно може бути білим, жовтим або червоним. Що стосується срібла, то більшість віддає перевагу родованому. Коли тут є вставки, то вони можуть бути великими або дрібними, прозорими або кольоровими.

  • Поєднання з іншими прикрасами. Ви без проблем можете підібрати каблучки з готового набору. Також можете вибирати їх окремо. Головне створити гармонію між усіма виробами.

Якщо уважно ознайомитися з асортиментом, можна вибрати каблучку у формі конюшини, яка вдало доповнить образ. До того ж вона стане вашим талісманом. Разом з «Oniks» зможете продемонструвати бездоганний смак та підкреслити індивідуальність.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: