Додано: 22 лютого 2024

Які можна вибрати каблучки в українській тематиці? Підбираємо особливі прикраси

Україна перебуває у серцях мільйонів людей. Сині та жовті кольори можна зустріти скрізь. До того ж інші рідні мотиви тішать око та привертають увагу.

Надягаючи каблучки в українській тематиці, ви можете продемонструвати свою етнічну приналежність, підняти настрій та силу духу. А ще ви додасте образу оригінальності, стильності. Такі прикраси доповнять будь-яке вбрання, а ви опинитеся в центрі уваги.

Які аксесуари гідні поповнити скриньку?Каблучка в українському стилі Oniks

При виготовленні таких виробів ювеліри не просто демонструють свою майстерність, вони вкладають душу. Це і робить каблучки такими унікальними. Серед представлених колекцій ви без проблем підберете прикрасу і навіть не одну.

Якщо розбиратися більш детально у всьому різноманітті, можна виділити кілька популярних моделей. Кожна з них має просто бездоганний вигляд.

Фарби синіх та жовтих кольорів

З такою прикрасою навіть повсякденний образ заграє новими фарбами. Вам потрібно познайомитися з одним з варіантів:

  • Камені синіх та жовтих кольорів викладаються доріжкою. Вони можуть чергуватись між собою або одна частина буде синьою, а інша жовтою. Це виглядає красиво та досить акуратно.

  • Якщо хочете оригінальності, то зверніть увагу на каблучки з двома обідками. Один буде синій, а інший жовтий. Незвичайно виглядають прикраси у вигляді квітки або конюшини, де всередині використовуються дрібні вставки.

  • Окремо хочеться сказати про ювелірну емаль. Вона додає виробу яскравості. Такі каблучки можуть носити навіть діти, а не тільки дорослі.

Орнаменти вишивки

Вишиванка – це не лише національний одяг, це оберіг. У символах ховається багато значення. Підбираючи красиву каблучку, вам варто дізнатися про їх значення.

При оформленні ювеліри спеціально підкреслюють ці візерунки. Якщо це срібна прикраса, то тут є покриття чорніння. Щодо золотих, то для виготовлення використовуються два види золота. Це виглядає дуже красиво.

Яскравіше виглядають аксесуари з ювелірною емаллю. Тут використовується відразу кілька відтінків, щоб каблучка виглядала оригінально.

Рослинна тематикаОбручки Oniks

Прикраса у вигляді колосків пшениці виглядає незвичайно, але цілком лаконічно. Тут немає нічого зайвого, тільки дорогоцінний метал, але при цьому виріб привертає до себе увагу.

Також можна відзначити зображення соняшнику. Така каблучка виглядає об'ємнішою. Часто для її декору використовують розсип каменів.

Різні символи

  • Герб України. Така каблучка максимально помітна. При цьому у її оформленні немає зайвих деталей.

  • Мапа України. На широкій каблучці ювелірною емаллю малюють карту. Є й інший варіант – вирізають контур країни.

  • Різні написи. Дуже мило виглядає напис «Home», де замість літери «O» мапа України. Також можуть бути інші написи.

Прикраси в українській тематиці – не просто тренд, це самоідентифікація. Такі каблучки ви захочете носити довго і навіть не знімати.

Серед представлених асортиментів ви знайдете вироби на кожен день. Також знайдете спеціальні моделі. Наприклад, обручки.

Разом з «Oniks» зможете підібрати аксесуари, які дозволять вам виглядати неперевершено та продемонструвати бездоганний смак.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: