Додано: 24 січня 2024

Які можна носити сережки, якщо не проколоті вуха?

Стильний образ вважається завершеним тоді, коли його доповните ювелірними прикрасами. Для повсякденного та вечірнього вбрання знайдуться свої аксесуари. Величезна кількість сережок дозволяє знайти свою пару, яка радуватиме довгі роки.

А що тоді робити тим, у кого не проколоті вуха або коли не хочете робити ще одну дірку? У них немає можливості стильно поповнити свою скриньку? А ось і ні. Ювелірний асортимент настільки величезний, що дозволяє навіть у такій ситуації підібрати сережки, які можуть носити абсолютно всі.

На які прикраси звернути увагу?Каффи

Ювелірний асортимент постійно розширюється і дивує навіть найвибагливіших користувачів. Це дає можливість у будь-якій ситуації виглядати просто неперевершено. Якщо повернутися до того, які сережки можна носити, їх існує кілька типів.

Кліпси

Такі аксесуари відомі досить багатьом модницям. Тут використовується спеціальний затискач, який забезпечує надійне кріплення. Також можна знайти моделі на магнітах, які можна закріплювати з обох боків вуха.

Кафи

Ці сережки з історією. Вони ніколи не втрачали своєї актуальності. Просто змінювалися тренди на їхнє оформлення. Такі сережки дозволяють робити акцент на всій вушній раковині.

Якщо говорити про прикраси для непроколотих вух, варто віддавати перевагу моделям із затискачем. Тобто для кріплення використовують спеціальні манжети. Ви можете носити прикрасу на серединній або зовнішній частині вуха. Що стосується розмірів сережок, то вони можуть бути як лаконічними, так і більшими. Останні ви можете носити без проблем, якщо правильно їх закріпите на вусі.

Клаймбери

Ці сережки набули популярності не так давно. Їхня головна особливість у тому, що вони ніби «тягнуться» по мочці вуха. З цього можна зрозуміти, що вони привертають до себе увагу.

Для модниць, які не хочуть проколювати вуха, варто звернути увагу на сережки без притискної петлі. Як застібка тут використовується затискач. Все так само як і у кафи. Кріплення досить надійне. Вам тільки потрібно дотримуватись усіх правил.

Як бачите, різноманіття прикрас просто величезне. Вам потрібно лише виділити час, щоб з усім ознайомитися. А ще не завадить запам'ятати кілька простих правил носіння.Купити каффи

Як правильно носити сережки?

Щоб образ був красивим і ви почувалися максимально комфортно, вам варто пам'ятати деякі елементарні підказки:

  • Чітко визначтеся, для чого шукаєте прикраси. На кожен день вибирайте непомітні моделі. Якщо ви збираєтеся на вечірку, то можете звернути увагу на масивні варіанти.

  • Під час створення образу можете пограти в асиметрію. Тобто на одне вухо надягаєте велику сережку, а на інше – акуратну.

  • Спробуйте на одному вусі скомбінувати кілька прикрас. Наприклад, класичний гвоздик та велика кафа. Виглядає оригінально.

Варіантів носіння та комбінації прикрас багато. При цьому не забувайте не тільки про моду і стиль, але і про власний комфорт. Якщо розумієте, що вироби тиснуть або ріжуть, зніміть їх. Підберіть щось інше.

Порада: не варто носити такі прикраси цілодобово. Їх варто знімати, щоби дати вухам відпочити. Ви почуватиметеся дуже комфортно.

У ювелірних каталогах знайдуться сережки на всі випадки життя. Разом з «Oniks» ви створите стильний образ та продемонструєте бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: