Додано: 31 січня 2024

Які можуть бути браслети без каміння? Вибираємо для себе стильний аксесуар

Створюючи стильний образ, модниці не можуть обійтися без ювелірних прикрас. Це можливість продемонструвати бездоганний смак, розставити акценти, додати фарб. І ось тут одразу всі подумали за аксесуари з камінням, бо ті блищать і переливаються.

А чому б вам не спробувати подивитись на вироби, де немає вставок? Повірте, вони виглядають не гірше. Та й вибір величезний. Так браслети без каміння стануть чудовим доповненням будь-якого образу. Вам тільки варто вибрати ту саму прикрасу.

На які аксесуари звернути увагу?Браслет без каміння Onils

Хоч тут і не використовують вставки, вироби не виглядають нудно та просто. Ювеліри виявляють максимум фантазії під час їхнього створення. Це дозволяє постійно розширювати колекції.

Якщо детальніше розбиратися у різноманітті, то можна зупинитися на одному з таких варіантів.

Ланцюгові

Їх цілком можна вважати ювелірною класикою. Такі браслети ніколи не вийдуть із моди. Їх можна комбінувати з різними вбраннями. Залишається лише визначитися із плетінням.

Серед найбільш популярних вважаються «Якірне», «Ромб», «Снейк», «Нонна» або «Лав». Зрозуміло, що є інші типи плетіння. Окремо хочеться сказати про фантазійне, яке виглядає досить незвичайно та оригінально.

Для повсякденного носіння віддавайте перевагу браслетам із традиційним плетінням. Воно не так привертає до себе увагу, але виглядає чудово. Що ж до фантазійного, воно буває яскравим. З ним треба бути обережнішими.

З шовковою ниткою

Багато хто відразу подумав про браслет, де використовується нитка червоного кольору. Такі прикраси вважаються оберегами. Але винятково ними асортимент не обмежується. Наприклад, дуже оригінально виглядає браслет із синьою та жовтою ниткою.

Каучукові/шкіряні

Вони можуть бути як акуратними, так і доволі масивними. Все залежить від ваших уподобань. Що стосується кольорової гами, то прикраси можуть бути нейтральних або яскравих відтінків.Браслети без каміння Oniks

Якщо говорити про оформлення, воно теж вражає. Це може бути просто смужка шкіри чи каучуку. Незвичайніше виглядає плетена основа. Плетіння може бути простим або складнішим. Максимальної оригінальності браслетам додають вставки із дорогоцінних металів.

Розімкнені

Головна фішка таких аксесуарів – форма розірваного кільця. Ці браслети набагато простіше знімати чи надягати. Вони можуть бути тонкими чи масивними.

Литі

Тут немає застібок. Щоб надіти прикрасу, просовують руку. Варіантів оформлення неймовірна кількість. Багато модниць звертають увагу на браслети в стилі Cartier, які ніколи не втратять актуальності. Також можете подивитися на оригінальніші вироби. Вони можуть бути досить масивними або з незвичайними декоративними елементами.

Браслети без каміння ніколи не виглядатимуть просто. Адже ювеліри знають багато способів, як зробити їх красивими. Різні фігурки додадуть оригінальності. Технологія діамантової грані додасть прикрасі сяйва від найменшого променя світла. До того ж самі вироби можуть бути незвичайних форм.

Серед всього різноманіття ви точно підберете стильні браслети, а «Oniks» дасть кілька підказок. Повсякденний або вечірній образ буде успішно доповнений.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: