Додано: 18 березня 2024

Яку інформацію варто знати про каблучку з фіанітами? Поповнюємо скриньку гарною прикрасою

Серед усього ювелірного різноманіття багато модниць віддають перевагу каблучкам. Вони чудово доповнюють будь-який образ і дозволяють продемонструвати бездоганний смак. У більшості випадків жінки звертають увагу на вироби з камінням, щоб додати блиску.

Усі знають, що аксесуари з діамантами вважаються класикою. Ніхто б не відмовився від таких варіантів, тільки з різних причин не всі їх можуть придбати. Серед різноманіття можна звернути увагу на каблучку з фіанітами, яка виглядає просто дивовижно. Вона вдало доповнить будь-який образ. Ви будете із задоволенням носити такий виріб.

Що такого незвичайного у представленому аксесуарі?Золота каблучка з фіанітом Oniks

Головна характеристика полягає у самій вставці. Фіаніт – це штучний камінь. Спочатку його створили для того, щоб застосовувати як елемент лазера. Пізніше помітивши його бездоганний зовнішній вигляд, його почали використовувати у ювелірній справі.

Попри своє походження, камінь швидко завоював популярність. Річ у тому, що його візуально не відрізнити від діаманта. Прикраса з подібною вставкою виглядає чудово і коштує значно дешевше за діамантові аналоги.

Якщо розбиратися в особливостях фіаніту, варто звернути увагу на такі характеристики:

  • Твердість за шкалою Мооса 7.5-8.5. Це один із хороших показників. Не всі натуральні камені мають таку твердість. Завдяки таким цифрам аксесуари з фіанітами підходять для повсякденного носіння. Але все ж у цьому процесі вам потрібно дотримуватися запобіжних заходів, щоб не пошкодити вставку.

  • Різноманіття відтінків. Більшість віддає перевагу прозорим фіанітам. Але чому б не додати образу яскравих фарб. Відтінок вставки залежить від компонентів, що входять до складу. Зелені, червоні, жовті, рожеві – досить довгий список. Тут навіть зустрічаються відтінки, яких у природі ніяк не добитися.

  • Фіаніти можна без проблем поєднувати з різними вставками. Вони додатково підкреслюють красу, надають блиску. Такі композиції виглядають досить багато.

  • Окремо хочеться сказати про алмазний блиск. Вставка блищатиме під променями світла і привертатиме увагу.

  • Прийнятна вартість. Це пов'язано з походженням каменю. При цьому його зовнішній вигляд просто чудовий.

Тут були перелічені далеко не всі особливості фіаніту. Але навіть це допомагає переконатися, що вставка бездоганна і така каблучка стане гідним завершенням будь-якого образу.

На які прикраси звернути увагу?

Постійне розширення ювелірного каталогу дозволяє без проблем поповнити свою скриньку. Серед різноманіття представлені різні варіанти і так можна звернути увагу на деякі з них:

  • Каблучка з однією центральною вставкою. Такі вироби найчастіше купують для заручин. Вам тільки потрібно визначитися з розміром вставки та її огранюванням. Одним подобається лаконізм, інші звертають увагу на класику.

  • З розсипом каміння по обідку. Традиційно використовують прозорі фіаніти. Оригінальніше виглядають кольорові вставки. Наприклад, комбінація синіх та жовтих.

  • Прикраса у формі різноманітних фігур. Геометрія, рослинні чи тваринні мотиви користуються найбільшим попитом. Такі каблучки можуть бути мініатюрними або більшими. Що стосується вставок, то це може бути кілька каменів або цілий розсип. Також вони відрізняються розміром.Каблучка з фіанітом Oniks

  • Комбінація фіанітів та інших вставок. Наприклад, їм компанію складуть гранати, аметисти, сапфіри. Зрозуміло, що вони будуть більших розмірів, а фіаніти будуть обрамляти їх, додавати блиску.

  • Каблучка з підвіскою. Такі аксесуари виглядають оригінально завдяки додатковій фігурці. Вона може бути прикрашена камінням або бути без нього.

Ювелірний асортимент лише цими прикрасами не обмежується. Ви зможете без проблем підібрати красивий виріб.

Як без проблем вибрати каблучку?

Щоб покупка радувала й аксесуар не припадав пилом в скриньці, вам варто заздалегідь продумати деякі моменти:

  • Призначення. Заручини, весілля, ювілей – це особливі події, коли слід звернути увагу на відповідні прикраси. Окремо ви можете знайти прикраси, які купують просто так.

  • Частота користування. Для повсякденного носіння вибирайте каблучки з невеликими вставками. Вони мають бути закріплені таким чином, щоб не чіплялися за одяг чи не заважали під час виконання домашніх справ. Щодо вечірніх варіантів, то їх оформлення може бути різним. Ви можете вибрати як екстравагантні, так і елегантні моделі.

  • Дорогоцінний метал. Основний вибір між золотом та сріблом. Визначтеся між білим, червоним і жовтим золотом. Якщо говорити про срібло, то більшості до вподоби родоване.

  • Кількість вставок. Що стосується фіанітів, то визначтеся з основним кольором та розміром. Також у композиції може бути інше каміння і вам потрібно подумати, що це будуть за елементи.

  • Оформлення. Класика завжди залишається на вершині популярності. Також багатьом до душі мінімалізм. Якщо забажаєте, то можете звернути увагу на оригінальніші. Головне, щоб вибрані каблучки поєднувалися з загальним образом. Також має бути поєднання з іншими аксесуарами.

Сучасний ювелірний асортимент приємно здивує всіх. Ви зможете без проблем підібрати каблучку з фіанітами, яка вдало доповнить будь-який образ. «Oniks» завжди дасть кілька підказок, щоб ви могли вдало поповнити скриньку.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: