Додано: 14 лютого 2024

Якою може бути каблучка з гравіюванням? Оригінально оформляємо аксесуар

Створюючи стильний та красивий образ, модниці приділяють увагу кожній деталі. Особливо це стосується прикрас. З їхньою допомогою можна успішно доповнити образ. До того ж можна продемонструвати бездоганний смак та додати наряду оригінальності.

Серед усього асортименту особливо вирізняється каблучка з гравіюванням. У її оформленні немає каміння, але вона привертає увагу завдяки написам або зображенням. Ви точно не пошкодуєте про свій вибір.

Які особливості такого оформлення?Каблучки з гравіруванням Oniks

Представлені аксесуари швидко знаходять своїх шанувальників. Їх купують для повсякденного носіння або вони стають особливими виробами для важливих подій у житті. Для кожного випадку знайдеться своя прикраса.

А тепер варто детальніше розібратися в самому гравіюванні. Ювеліри виділяють кілька способів нанесення:

  • Механічний. Це один із найвитратніших способів за часом, оскільки потрібно багато зусиль. Майстер за допомогою тонкого різця вирізає букви чи цифри.

  • Алмазне гравіювання. Деяким такий спосіб нагадує ручне нанесення написів та малюнків. На поверхні утворюються невеликі заглиблення. Всі написи вийдуть досить блискучими від попадання світла на них.

  • Лазерний. Один зі швидких способів гравіювання. Сам лазер механічно не контактує із поверхнею прикраси. За його допомогою можна нанести різні написи. Але варто пам'ятати, що такий спосіб поступається довговічністю.

Кожен із цих варіантів має свої особливості. Вам потрібно розібратися в цьому.

До того ж вам варто подумати, де саме розташовуватиметься гравіювання. Більш потаємно виглядає напис із внутрішньої сторони. А ще він так довше збереже свій бездоганний зовнішній вигляд. Гравіювання можна виконати і із зовнішнього боку, якщо захочете.

При виборі каблучок точно визначте розмір. Якщо не вгадаєте і захочете змінити розмір, це негативно відобразиться на стані гравіювання.Каблучка з гравіруванням Oniks

Які варіанти оформлення каблучок?

Гравіювання на прикрасах – це можливість проявити фантазію та індивідуальність. Адже більше ні в кого не буде такої прикраси. Якщо розбиратися докладніше у варіантах оформлення, можна виділити кілька ідей:

  • Різноманітні малюнки. Вони можуть бути невеликими чи досить помітними. Серце, мапа України, квіти, тварини, літак, скрипковий ключ – список можна продовжувати до нескінченності. Ви можете продемонструвати свою індивідуальність.

  • Ініціали чи імена. Чудовий варіант для обручок. Такі прикраси точно стануть особливими для вас.

  • Цифри. Дата весілля – найпопулярніший варіант. Також може бути дата іншої важливої події. Дехто замовляє координати особливого місця.

  • Слова чи фрази. Вони можуть бути латиницею або кирилицею. Фрази з книг, фільмів, пісень чи Біблії – багато варіантів. Оскільки місця на каблучці мало, то вибирайте лаконічні фрази, інакше сама прикраса буде дуже широкою. Такі аксесуари не всім подобаються та підходять.

Варіантів оформлення каблучок досить багато. Ви зможете зробити їх унікальними. Просто проявіть трохи фантазії, а «Oniks» поділиться ідеями. Скринька поповниться прикрасою, яку ви будете із задоволенням носити.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: