Додано: 5 березня 2016

Які ювелірні прикраси носити цієї весни?

Мода - це справа мінливе,   і за всіма тенденціями дуже складно встежити. Кожна людина показ це окрема історія дизайнера, і ніхто не творить по заданими шаблонами. Але на щастя всіх модниць деякі головні тренди цієї весни ми все-таки змогли відстежити.
 

 

        

 
 Масивні прикраси
 
   Якщо ви прихильниця мінімалізму, і ваш гардероб не рясніє яскравими нарядами, а підкреслити свою індивідуальність хочеться, то масивні прикраси - це ідеальний варіант саме для Вас.На показах   Oscar de la Renta, Celine і proenza Schouler на   всіх моделях були красиві і лаконічні сережки різних форм і матеріалів. Що стосується браслетів, то дизайнери радять одягати масивні браслети поверх рукава гольфу, жакета або навіть пальто.
 

 

        

 

        

 

    

 
 
 Чокер і колари
   Чокери - це бездоганні лідери показів весна-літо 2016. Вони повинні щільно прилягають до шиї, і завдяки регуляторам довжини, їх можна легко підігнати під свій обсяг. Такі своєрідні кольє-нашийники безумовно стануть найбільш   екстравагантним прикрасою у вашій скриньці.
 

    

 
 Чим більше, тим краще
   Носити кільця відразу на декількох пальцях - це зовсім не винахід сезону SS   2016. Світові it girls   вже не перший рік віддають перевагу подвійним або потрійним кільцям і носять їх майже на кожному пальці. Думаю цей тренд на довго вкорениться в модному світі, так що раджу придбати побільше кілець цієї весни, і ювелірний магазин ""Oнікс"" буде радий Вам в цьому допомогти.
 
 

 

 

    

 
 

            

 

 Але найголовніше в моді - це слідувати своєму смаку і вибирати тільки ті прикраси, які підкреслять вашу індивідуальність і додадуть впевненості в собі. Але пам'ятайте один головний канон в фешн індустрії   & nbsp ;: надягати все ювелірні вироби, що у вас є відразу - це не найкраще рішення, якщо звичайно ви не збираєтеся на бал маскарад.
 

 Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримувати найактуальніші новини зі світу ювелірних виробів   від   компании ""Онікс"" !
 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: