Додано: 10 вересня 2021

Які ювелірні прикраси можуть стати базовою складовою шкатулки?

Ювелірний асортимент постійно поповнюється неймовірними прикрасами. В такому різноманітті без проблем можна буде підібрати різні вироби. В тому числі вийде скласти базовий набір, який буде актуальний в будь-якому випадку.

69968e6352fb109a9f6b2fb17c73cf90.jpg

Маючи кілька універсальних аксесуарів, ви завжди будете виглядати чудово. Адже придбані ювелірні прикраси будуть підходити під всі наряди, та й між собою прекрасно поєднуються.

Яким виробам віддати перевагу?

Каблучки

  • Мінімалістичні варіанти ніколи не втратять актуальності. Простота форм - головна їх характеристика. При цьому вони не виглядають просто.

  • В оформленні може бути один центральний камінь невеликих розмірів. Також не забувайте про розсипи дрібних вставок, які розташовані по всьому діаметру. В цьому випадку камінчики ще повинні бути однакового кольору.

  • Не забувайте про набірні моделі. Каблучка, що складається з трьох смуг, завжди виглядає чудово.

Сережки

7e3835360d9f87b069e27411d63e9b17.jpg

З усього асортименту пусети та моделі з англійським замком підійдуть найкраще. Вони повинні бути оформлені в класичному стилі.

Не забудьте ще звернути увагу на вставки (якщо ті присутні). Вони повинні бути невеликих розмірів. Що стосується кількості, краще мінімальна. Якщо говорити про кольорову гаму, вітаються прозорі тони. Що стосується кольорових відтінків, не вибирайте занадто яскраві. Вони повинні підкреслювати колір ваших очей.

Браслети

З усіх пропозицій вибирайте ті, які найбільше підходять під ваші особливості фігури. Якщо зап'ястя тонке, браслет теж повинен бути таким.

Ланцюгові моделі або прикраси жорсткого типу обов'язково знайдуть свою власницю. Якщо в їх оформленні будуть присутні вставки або підвіски, вони повинні бути акуратними і без надмірностей.

Ланцюжки

985e4fb0bf4d82b8ce53d9a011336924.jpg

У шкатулці повинен бути срібний і золотий аксесуар, щоб їх можна було комбінувати з відповідними кулонами. Не забудьте ще визначитися з плетінням. Краще виберіть прикрасу з непомітним оформленням, щоб весь акцент був саме на підвісці. Якщо говорити про конкретні приклади плетіння, то це може бути «Якірне», «Нона», «Ромб», «Снейк». Хоча на цих назвах список не обмежується.

Прикраси на шию

Перлинні вироби ніколи не втратять актуальності. Вони додадуть образу елегантності, ніжності та краси. Коли будете вибирати, намагайтеся віддавати перевагу світлим вставкам.

  • Одна перлинка на нитці прекрасно доповнить повсякденний наряд.

  • Намиста з перлів прекрасно поєднуються з різними вечірніми образами. Їх довжина залежить від уподобань.

Величезний ювелірний асортимент дозволяє модницям зібрати гарний базовий набір, який буде чудово поєднуватися з різними образами. Ви без проблем зможете продемонструвати бездоганний смак, а «Онікс» завжди допоможе в цьому.