Додано: 10 січня 2024

Які сережки завжди виглядають стильно та актуально? Вибираємо для образу модну пару

Ювелірна мода дуже мінлива. Постійно з'являються нові тренди і часом складно встежити за ними. Відповідно багато модниць губляться і не знають, на які прикраси звертати увагу.

Адже ніхто не хоче, щоб улюблені сережки за кілька років стали антитрендом. У зв'язку з цим у своїй скриньці варто мати кілька пар прикрас, які постійно перебувають на лідерських позиціях. Вони зможуть порадувати навіть найвибагливіших модниць.

Яким аксесуарам варто віддати перевагу?Пусети з діамантами Oniks

Ювеліри проявляють максимум фантазії під час створення різноманітних виробів. Це дозволяє для повсякденного та вечірнього вбрання підбирати найкращі сережки. Серед усього різноманіття можна звернути увагу на такі пари, які ось уже тривалий період залишаються на піку популярності.

Пусети з діамантами

Їхня головна особливість у тому, що вони підходять всім і зможуть доповнити будь-який образ. Якщо прямо говорити про класику, то вибирайте вироби з однією невеликою вставкою. Тут вся вишуканість полягає у простоті.

Якщо хочете інакше урізноманітнити образ, то зверніть увагу на такі варіанти:

  • Є невелика центральна вставка, яка обрамлена розсипом дрібних. Тут є можливість пограти із кольоровою гамою. Просто діаманти добре поєднуються з іншими яскравими каменями.

  • Приділіть увагу формі. Квіти, серце або метелик вважаються найпоширенішими. Також не забувайте про геометрію, яка теж залишається на піку популярності.

Сережки-кільця

Ці прикраси мають давню історію та завжди були популярними. Вам потрібно лише визначитися з діаметром виробів. Сережки можуть бути як більшими, так і акуратнішими. Все залежить від вашого комфорту та приводу, з якого одягаєте аксесуари.

На кожен день варто вибирати прикраси невеликі по діаметру. Особливо це стосується тих, кому потрібно дотримуватись правил дрес-коду. Що стосується сережок з великим діаметром, то вони виглядають дуже привабливо.Сережки-протяжки Oniks

Сережки-кільця можуть бути з різними підвісками або розсипом каміння. Хоча прикраси без зайвих елементів виглядають чудово. Все залежить від ваших уподобань. А ще не забувайте про свій комфорт.

Сережки-протяжки

Ще одні дуже відомі пари. Різні ланцюжки привертають до себе увагу і додають елегантності. Вже з назви можна зрозуміти, як фіксується аксесуар. Щоб їх надіти, потрібно протягнути крізь прокол у мочці вуха. У зв'язку з цим такі сережки не варто носити тим, хто нещодавно проколов вуха. Вам потрібно дочекатися, поки ранки повністю загояться.

А тепер можна детальніше познайомитись з основними різновидами виробів:

  • Ланцюговий тип. Вони виглядають максимально витончено та елегантно. Ланцюжки знаходяться з передньої та задньої частини мочки. Їхня довжина може бути однаковою або різною. Також у декорі можуть бути різні підвіски.

  • З фіксатором. В цьому випадку весь ланцюжок знаходиться ззаду мочки, а фіксатор спереду. Його красиво оформляють у формі певної фігурки.

Ювелірний асортимент настільки величезний, що тут не вдасться перерахувати абсолютно всі прикраси, але навіть серед цього різноманіття можна підібрати стильні сережки, які вас радуватимуть тривалий період, а «Oniks» подасть кілька ідей.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: