Додано: 11 січня 2022

Які правила догляду за шкіряними, каучуковими чи текстильними прикрасами?

Ювелірний асортимент вражає навіть найвибагливіших модниць. Це не лише стосується золотих чи срібних прикрас. Вироби зі шкіри, каучуку або текстилю стають все популярнішими на ринку і не збираються здавати лідерські позиції.

Браслети, шнурки – вони представлені у величезній кількості, що дозволяє підібрати найкращі аксесуари, які потішать своїм оформленням. Зрозуміло, що хотілося б довше зберегти їх бездоганний вигляд. Для цього не завадить знати елементарні правила, яких потрібно дотримуватися.

Які правила догляду за шкіряними, каучуковими чи текстильними прикрасами фото

Які правила догляду за ювелірними виробами?

Щоб підтримувати аксесуари в бездоганному стані, не потрібно бути ювеліром і розумітися на багатьох тонкощах. Вам потрібно засвоїти елементарні правила.

Якщо говорити про загальні рекомендації щодо всіх матеріалів, можна виділити такі моменти:

  • Збираєтеся приймати душ або поніжитися у ванній, зніміть прикраси. Це ж варто зробити, коли вирушаєте до басейну або лазні. Море або океан теж не найсприятливішим чином вплинуть на браслети або шнурки.

  • Косметика та ювелірні речі не дружать між собою. Аксесуари потрібно надягати після того, як нанесли всі косметичні засоби. Це убереже від появи різних плям та інших дефектів.

  • Щоб уберегти аксесуари від пошкоджень, їх краще знімати перед сном. Також перед походом до спортзалу або перед виконанням домашніх справ.

  • Які правила догляду за шкіряними, каучуковими чи текстильними прикрасами фото 2

    Коли ви знімаєте вироби, зберігайте їх правильно. Слідкуйте, щоб вони не перегиналися та не перекручувалися. Їх краще зберігати в спеціальних мішечках, щоб уникнути потрапляння сонячних променів.

  • Під час очищення будьте максимально обережними. Бажано для цього використати спеціальні доглядові засоби. Якщо їх немає, будьте обережнішими. Так ватний диск потрібно змочити та протирати поверхню прикраси, а не мити його під проточною водою. Також для очищення не можна використовувати спирт чи ацетон.

  • Тютюновий дим негативно впливає стан виробів. Там можуть з'явитися плями. До того ж ювелірні речі вбирають неприємні запахи.

  • Періодично оглядайте прикраси у місцях застібки. Це дозволить переконатися у їхній цілісності.

Елементарні правила догляду дозволять надовго зберегти ідеальний зовнішній вигляд аксесуарів. Вам тільки потрібно приділити трохи часу та зможете довго носити улюблені браслети або шнурки. З «Онікс» без проблем поповните ювелірну колекцію.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: