Додано: 17 січня 2024

Які правила догляду за браслетами? Дотримуємося простих рекомендацій

У ювелірній скриньці модниці знайдеться неймовірна кількість різних браслетів. З їхньою допомогою можна доповнити будь-який образ і продемонструвати бездоганний смак. Звісно хочеться, щоб улюблена прикраса зберегла свій ідеальний зовнішній вигляд і ви могли носити тривалий період.

Для цього вам не завадить знати правила догляду за браслетами. В елементарних порадах немає нічого складного. Вам просто потрібно їх дотримуватись.

Як правильно доглядати за браслетами?Браслети Oniks

Створюючи прикраси, ювеліри хочуть, щоб ті тішили своїх власниць довгі роки. Для цього майстри дотримуються всіх технологій. А ось подальша доля виробів залежить від самих користувачів і наскільки вони дотримуються елементарних рекомендацій щодо догляду.

Якщо так розібратися, то в цих правилах немає нічого складного. Вам просто необхідно запам'ятати деякі тонкощі, щоб браслети виглядали ідеально.

Правила очищення

  • Періодично протирайте поверхню аксесуара фланелевою серветкою. Вона допоможе прибрати шар бруду та пилу. До того ж забезпечує додатковий блиск.

  • Якщо забруднення більш серйозні, використовуйте ватну паличку. З її допомогою можна почистити великі ланки.

  • Ланцюжковий браслет можна почистити ще в такий спосіб. Помістіть його в пляшку зі слабким мильним розчином і легенько струсіть ємність. Це дозволить акуратно почистити навіть дуже забруднений аксесуар.

  • Якщо в оформленні є каміння, то будьте максимально обережними. Жодних гострих предметів, щоб очистити забруднення. Ви тільки подряпаєте поверхню. Якщо камінці приклеєні, то таку прикрасу не варто мочити. Є ризик потім втратити вставки. До того ж пам'ятайте, що всі камені мають свої особливості і їх потрібно враховувати, щоб не нашкодити вставці.

  • Каучукові та шкіряні вироби заборонено мочити. Також заборонено протирати спиртом. А ще їх не можна сушити на батареях чи біля інших джерел тепла.

  • Що стосується текстильних браслетів, їх можна занурити в мильний розчин. Це дозволить позбутися всіх забруднень.

  • Якщо у вас браслет із чорнінням чи позолотою, то його заборонено чистити різними народними засобами. Ви ризикуєте стерти покриття.

Для догляду необхідно використати спеціальні засоби, які можна знайти у ювелірних магазинах. Також раз на рік варто віддавати прикраси для професійного чищення.

Правила носіння та зберіганняКупити браслет Oniks

  • Прикраси варто знімати, коли виконуватимете домашні справи. По-перше, ви легко можете їх пошкодити. По-друге, є ризик додатково їх забруднити.

  • Браслети з будь-яких матеріалів не повинні контактувати з косметикою, ефірними оліями, парфумом. Знімайте аксесуари перед тим, як приймати душ. Їх варто одягати лише після того, як нанесли косметику та парфум.

  • Ніколи не застібайте браслет, а потім намагайтеся натягнути його на руку. Так ви ризикуєте просто розірвати його.

  • Кожну прикрасу варто зберігати в окремому мішечку. Це допоможе уникнути ризику, що вироби пошкоджуватимуться один об одного.

  • Прикраси потрібно класти в скриньку. Тільки вона не повинна бути картонною чи дерев'яною, інакше буде негативною дія на самі браслети.

  • Також вітається зберігання виробів у вертикальному стані. Це дозволить уникнути ризику заплутування браслета.

  • Щороку віддавайте браслет ювелірам, щоб вони могли перевірити надійність застібки, ланок. Також можна буде переконатися, що всі камені надійно закріплені, якщо ті також присутні в оформленні.

Як бачите, у правилах догляду за браслетами немає нічого складного. Від вас потрібно трохи уважності та вільного часу. Дотримуйтесь їх, а «Oniks» завжди дасть кілька ідей для поповнення ювелірної скриньки.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: