Додано: 19 лютого 2024

Які особливості має каблучка з сапфіром? Підбираємо для себе особливий аксесуар

Кожна модниця хоче виглядати чудово. Відповідно, вона свій образ доповнює різними прикрасами. З їхньою допомогою ви можете продемонструвати бездоганний смак, розставити акценти.

У вашому розпорядженні безліч виробів. Серед цього різноманіття модниці часто віддають перевагу ювелірній класиці, яка зачаровує з першого погляду. Якщо бути точним, то йдеться про каблучку з сапфіром. Це справді королівська прикраса гідна того, щоб опинитися в скриньці будь-якої модниці.

Які особливості має вставка?Каблучка з сапфіром Oniks

Серед усіх каменів саме сапфір набув статусу королівського. Його насичений синій колір притягує погляди і вже не відпускає. Якщо розбиратися детальніше у всіх особливостях вставки, можна виділити такі моменти:

  • За шкалою Мооса він має твердість 9 балів. Вище лише у діаманта. Попри такий показник, вам не варто випробовувати вставку на міцність. Будьте обережними під час носіння, щоб прикраса тривалий час тішила своїм бездоганним зовнішнім виглядом.

  • Приємно дивує колірна гама. Більшість віддає перевагу синім відтінкам. Вони досить насичені та виглядають просто чудово. Але мало хто знає, що сапфір трапляється різних відтінків і навіть досить яскравих. Зелені, жовті, рожеві, фіолетові – кожен із цих кольорів виглядає чудово.

  • Окремо хочеться сказати про зірчастий сапфір. Оскільки тут є домішка рутина, то утворюється скупчення мікроелементів. Так на поверхні з'являються промені. Такий ефект називають астеризмом. Ці вставки виглядають дуже незвично і навіть загадково.

Це далеко не все, що варто знати про цей камінь. Він ніколи не залишить лідерські позиції, тому ви можете сміливо вибирати вишукані прикраси.

На які каблучки звернути увагу?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, що дозволяє навіть найвибагливішим модницям вдало поповнити скриньку. Серед усіх представлених варіантів можна виділити кілька аксесуарів:Каблучки з сапфіром Oniks

  • Сапфір в прикрасі – одна центральна вставка. Камінь може бути різних розмірів. Також може відрізнятись і форма. Одні обирають невелику вставку, інші звертають увагу на більш масивні. А ще компанію сапфіру складають діаманти. Вони обрамляють основний камінь. Зрозуміло, що за розміром вони значно менші.

  • У каблучці використовують відразу кілька вставок. Найчастіше вони невеликих розмірів. Також тут є розсип діамантів, які значно менші за основні вставки.

  • Окремо хочеться сказати про каблучку з розсипом сапфірів. Вони можуть бути класичного відтінку або колірними. Також їм компанію можуть скласти діаманти. Камені можуть розташовуватися в один ряд або відразу в кілька.

Ювелірний асортимент лише цими аксесуарами не обмежується. Їх представлено значно більше. Вам буде з чого вибрати.

Коли підбиратимете для себе каблучку, подумайте як часто збираєтеся її носити. Якщо вона постійно доповнюватиме образ, то краще відмовитися від масивних елементів. Віддавайте перевагу прикрасам із невеликими вставками. Для особливих заходів можете звернути увагу на більші аксесуари. Головне, щоб вони були зручними у носінні.

Виявивши трохи уважності, вам вдасться поповнити скриньку вишуканою каблучкою з сапфіром, а «Oniks» дасть кілька підказок. Ви завжди виглядатимете чудово та стильно.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: