Додано: 8 березня 2024

Які можуть бути каблучки з кольоровим камінням? Додаємо своєму образу барвистих елементів

З настанням весни хочеться своєму образу додати яскравих фарб і зробити його унікальним. Ювелірні прикраси з камінням чудово впораються з поставленим завданням. Повсякденне або вечірнє вбрання виглядатиме чудово, а вам гарантовані захоплені погляди.

Тепер тільки залишилося підібрати відповідні аксесуари. Досить багато хто звертає увагу на прозорі фіаніти або діаманти. Але ювелірний асортимент значно більший і ви можете підібрати каблучки з кольоровим камінням, які привертатимуть увагу до себе яскравими фарбами. Вам потрібно лише виділити трохи часу, щоб розібратися в основних відтінках.

На які кольори звернути увагу?Каблучка з кольоровим камінням Oniks

Ювелірний асортимент постійно розширюється, що дає змогу підібрати гарні вироби для будь-якого приводу. Вони привертатимуть увагу своїми фарбами. Якщо детальніше розбиратися в основних відтінках, можна виділити кілька популярних варіантів:

  • Синій. Цей благородний королівський відтінок додає образу нотки елегантності. Вам тільки потрібно подумати, наскільки він буде насиченим. Одні обирають яскраві сині сапфіри, інші звертають увагу на практично чорнильні.

  • Зелений. Такий колір асоціюється з гармонією, умиротворенням. А ще це відновлення природи. Щоб підкреслити весняний настрій, він якраз. Якщо бажаєте доповнити образ саме глибоким зеленим кольором, зверніть увагу на смарагди. Хризоліти славляться своїми оливковими нотками, а цаворит вражає яскравістю. Що стосується малахіту, то він радує насиченим відтінком зі смугастим забарвленням.

  • Червоний. Це колір кохання та пристрасті. Він наповнює енергією, дарує впевненість у собі. Каблучка з таким каменем відразу впадає у вічі. Рубіни вважаються одними із найцінніших вставок, які зачаровують своїми яскравими фарбами. Вони можуть бути як максимально насиченими, так і ніжнішими. Також можете звернути увагу на піропи. Від них просто не відвести очей через яскраві відтінки.

  • Фіолетовий. Це водночас яскраво, але ніжно. Образ виглядатиме максимально гармонійно. Серед каменів більшість віддає перевагу аметисту. Він може мати як яскравіші відтінки фіолетового, так і спокійніші.

  • Блакитний. Цей колір асоціюється з легкістю, легкістю. Перед очима виникає море чи небо. Аквамарин може похвалитися всіма відтінками блакитного: від світлого до дуже насиченого, практично синього. Іноді можна навіть побачити деякі відтінки зеленого. Багатьом до душі топаз. Його світлі або насичені відтінки роблять образ таким оригінальним.Каблучки з кольоровим камінням Oniks

  • Жовтий. Гарний настрій, позитивна енергія, впевненість – такі асоціації виникають при одному погляді на цей відтінок. Шпінель славиться своїми показниками твердості. До того ж можна відзначити скляний блиск та ідеальну прозорість. Якщо надаєте перевагу цитрину, то він може бути лимонним, золотистим або навіть медовим.

Колірна гама лише цими відтінками не обмежується. Це дозволить будь-якому наряду надати оригінальності та стильності.

Як правильно підібрати каблучку з яскравими вставками?

Щоб образ виглядав гармонійно та бездоганно, не завадить запам'ятати кілька простих рекомендацій:

  • Визначтеся з кольоротипом. Аксесуари повинні поєднуватися з кольором очей, волосся та шкіри. Наприклад, у вас блакитні очі, підбирайте прикраси з аналогічними вставками. Якщо вони карі, тоді каміння може бути теплих відтінків.

  • Комбінація з іншими аксесуарами. Досить часто модниці купують каблучки та сережки одним комплектом. Якщо є бажання, ви можете окремо комбінувати вироби. Головна умова – між ними мають бути спільні елементи.

  • Доречність. На кожен день вибирайте каблучки без зайвих елементів. Камені тут мають бути закріплені таким чином, щоб не чіплятися за одяг та не заважати виконувати домашні справи. Для доповнення вечірніх образів ви можете вибирати оригінальніші вироби з великим камінням.

Яскраві фарби в образі – це можливість продемонструвати індивідуальність, гарний настрій та розставити акценти. Підбирайте каблучки з кольоровим камінням на кожен сезон року, а «Oniks» завжди нагадає про новинки.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: