Додано: 8 грудня 2021

Які бувають чоловічі прикраси? Знайомимося з популярними пропозиціями

Ювелірний асортимент вражає своєю пишністю. Яких прикрас там не знайдеться. І це не лише стосується жіночих колекцій. Для чоловіків представлено багато різних виробів.

І зараз йдеться не тільки про обручки. Прикраси для чоловіків представлені у величезних кількостях. Кожен зможе підібрати для себе відповідні аксесуари.

На які вироби звернути увагу?

Які бувають чоловічі прикраси oniks

Каблучки

Цей пункт зовсім не стосується обручок. Тут мова йтиме про інші прикраси.

Печатки вважаються одними з найдавніших аксесуарів. Вони були підтвердженням фінансового становища власника, його статусу. Зараз це просто гарна річ. Її намагаються вибирати лаконічніших форм і з невеликою кількістю декору.

Окремо хочеться відзначити перстень. Його головна особливість – наявність великого центрального каменю у декорі. Що це за вставка, вирішувати вам.

Сережки

Відразу хочеться сказати, що не всі наважуються на подібний аксесуар. Просто є стереотип, що це винятково жіночий виріб. Лише мало хто знає, що спочатку сережки призначалися виключно для чоловіків.

Якщо детально розглядати каталог із сережками, то найпопулярнішими вважаються пусети та невеликі кільця. Вони можуть бути прикрашені вставками чи ні. Все залежить від побажань.

Браслет

Це одні з найпоширеніших аксесуарів. В ювелірному асортименті знайдеться безліч різних пропозицій. Це стосується як матеріалів, що використовуються, так і оформлення.

Класичними можна назвати золоті чи срібні браслети з плетінням. Що це буде за плетіння та яка його товщина, все залежить від ваших побажань. Тут орієнтуйтесь на зручність.

Шкіряні, каучукові вироби також не здають популярності. Вони чудово підходять для повсякденного носіння. Вам тільки потрібно подумати про їхнє поєднання з іншими аксесуарами.

Ланцюжок

Які бувають чоловічі прикраси oniks 2

Ще одна відома прикраса. Як і у випадку з браслетами, добре подумайте про тип і товщину плетіння. А ще вирішіть, ви носитимете один ланцюжок або разом з хрестиком.

Запонки та затискачі для краватки

Відразу хочеться сказати, що ці прикраси носять лише за дотримання дрес-коду. В асортименті можна знайти прикраси як із класичним, так і більш оригінальним оформленням. Що з цього виберете, все залежить від приводу.

Ювелірний асортимент для чоловіків вражає кількістю пропозицій. Це дозволить вигідно доповнити будь-який образ. Вам тільки потрібно дотримуватись елементарних правил вибору:

  • Визначтеся з дорогоцінним металом. Срібло та золото виглядають чудово. Віддавайте перевагу тому металу, який найкраще підходить для вашого образу.

  • Який стиль одягу у вас переважає? А ще враховуйте, чи потрібно вам дотримуватись правил дрес-коду? Якщо так, варто відмовитися від екстравагантних виробів на користь лаконічніших. В інших випадках можете дозволити оригінальніші речі, тільки це має бути в міру.

  • Під час носіння аксесуарів вам має бути комфортно. Нічого не повинно тиснути чи заважати виконувати поставлені завдання. Вам необхідно врахувати спосіб життя та специфіку професії.

Виглядати красиво та статусно – це реальність. З «Онікс» вдасться втілити мрії у реальність та підібрати гарні прикраси для сучасного образу.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: