Додано: 7 лютого 2017

Як вибрати дитячі сережки

детские сережки 3.jpg

Цю старовинну і дуже популярну прикрасу батьки із задоволенням дарують своїм маленьким принцесам. Купити дитячі сережки із золота можна в інтернет-магазині ювелірних виробів Онікс.

Ювелірні прикраси для дівчаток

Батьки самі вирішують, коли купити дочці золоті сережки. Деякі дівчатка отримують такий подарунок до першого дня народження, але частіше вушка проколюють у віці 3-5 років.

Ювелірна промисловість випускає продукцію для своїх маленьких споживачів. Вироби для юних модниць невеликих розмірів з особливим дизайном. У їх оформленні використовують теми рослинного і тваринного світу, всілякі банти, іскорки. Популярна тема улюблених мультфільмів. Багато дівчаток із задоволенням носять прикраси з кумедними мордочками мультяшних героїв.

детские сережки 2.jpg

До вибору такого подарунку треба підходити з відповідальністю. Витончені, яскраві та оригінальні сережки із золота, як правило, стають першою дорогою прикрасою дівчинки. Крім того, важливо знайти золоту середину між красою, надійністю і безпекою.

Вага і форма сережок для дівчинки

При виборі прикрас для малечі важлива вага. Дитячі сережки повинні бути якомога легше, щоб не відтягувати мочку вуха.
Зверніть увагу на форму. Вибирайте виріб з максимально гладкою поверхнею без виступаючих частин і гострих деталей. Не варто купувати дитині моделі з підвісками.

Краще віддавати перевагу сережкам без вставок. Але якщо ви зупинили свій вибір на прикрасі з камінчиками, то їх кріплення повинно бути безпечним і надійним, наприклад, у формі «лапок» (крапанів).

Тип замочка в дитячих сережках

Важлива деталь сережок - застібка (замочок). Вона не повинна розкриватися, при цьому модниця років п'яти-шести повинна з легкістю надіти / зняти сережки без сторонньої допомоги. Ідеальні крихітні сережки у формі кільця (конго). Їх замочок не має частин, здатних зачепитися за одяг, волосся або травмувати шкіру дитини.

Вибираючи подарунок дівчинці, батьки охочіше купують мініатюрним пусети (цвяшки), невеликі сережки з простою французькою застібкою (гачок і петелька), сережки з надійним англійським замком.

детские сережки.jpg

Пусети мають загострений кінчик штиря, який може дряпати шкіру. Дитячі сережки-пусети часто доповнюють пластиковою заглушкою. У пусетах з таким елементом можна спати. Деякі моделі пусетів мають різьблення. Це збільшує надійність, знижує ризик втратити ювелірний виріб.

Де придбати гарні дитячі сережки

Дитячі сережки представлені в дизайнерських колекціях і в звичайних лінійках. Роботи дизайнерів оригінальні, в них яскраво виражена дитяча тема. У магазині Онікс великий вибір ювелірної продукції. Тут можна вибрати якісний товар на будь-який смак і дохід. Красиві яскраві вироби з емаллю, зі вставками з дорогоцінних і напівкоштовних каменів - відмінний подарунок для маленької леді.


Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримувати найактуальніші новини зі світу ювелірних виробів від компанії "Онікс"!

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: