Додано: 4 вересня 2016

Як доглядати за ювелірними прикрасами?

Кожна дівчина, хоча б раз але стикалася з проблемою, що прикраси перестали блищати, а дорогоцінні камені вже не так мерехтять на сонці. Але не варто засмучуватися і відразу ж бігти купувати нові сережки або браслет, адже майже не існує випадків, щоб не можна було врятувати улюблена прикраса. З нашими порадами у Вас навіть бабусине кільце будемо блищати, як нова золота монета. Ось наші секрети, як доглядати за ювелірними прикрасами, щоб зберегти їх для нащадків.
 

 

 

 
   1. Звичайно кожна дівчина, повинна бути королевою навіть вдома, але наш Вам порада: зніміть всі прикраси, перш ніж приступити до роботи по дому. Також радимо зняти кільця перед використанням автозагара або відбілюючих кремів.
 

 

        

 
   2. Не дарма хтось колись придумав зберігати прикраси в скриньці. Маленька коробочка захищає коштовності від прямих сонячних променів і пилу. Саме ультрафіолетові промені є головною причиною, чому втрачають інтенсивне забарвлення такі камені як гранат, аметист, топаз і перли.
 

 

          

 
   3. Ні в якому разі не залишайте Ваші прикраси у ванній кімнаті. Підвищена вологість і перепади температури - це просто Дамоклів меч для ювелірних виробів, особливо уразливі срібні прикраси.
 

 

            

 
   4. Як швидко повернути блиск золотим прикрасам? Все просто! Вам знадобиться: звичайний лук. Потріть їм поверхню виробу і залиште на кілька годин. Потім промийте теплою водою і прикраса буде блищати яскравіше, ніж раніше.
 

 

 

 

            

 
  5. Як прибрати потемніння на сріблі? Срібло - це самий вибагливий метал, і потемніти може навіть від впливу кисню, тому воно потребує особливого догляду. Найшвидший і ефективний спосіб поліпшити стан вироби-це опустити його на деякий час в мильний розчин з додаванням нашатирного спирту. Увага!!! Цей спосіб очищення не можна застосовувати до срібних прикрас з чорнінням.
 

 

      

 
   6. Якщо ви є володаркою прикрас з перлами, запам'ятайте слушну пораду: очистити перли від жирних плям Ви зможете за допомогою картопляного крохмалю. Також зберігайте перли окремо від інших прикрас і надягайте його почастіше, адже він любить тепло людського тіла!
 

 

      

 
   7. Догляд за топазами. Помістивши потьмянів камінь в будь-який мильний розчин або в рідину для миття посуду на 20 хвилин, ви зможете повернути мерехтіння Вашій коштовного каменя!
 

 
 
     

 
    8. Як доглядати за іншими каменями? Сапфір, смарагд, рубін і інші камені з коефіцієнтом твердістю не менше 5 Ви зможете очистити за допомогою будь-якого прального порошку і м'якої щітки.
 

 

            

 
   9. Якщо Ви скептично ставитеся з народним методам очищення ювелірних прикрас, Ви можете скористатися ""ювелірної косметикою"" для безпечного відходу. Існує широкий асортимент засобів для чищення для ювелірних виробів, тому Ви точно знайдете відповідний розчин, щоб усунути Вашу проблему.
 

 

 

 
   10. Довіртеся професіоналам! Якщо Ви не впевнені, що зможете очистити Ваші прикраси від потемніння не зіпсувавши або не подряпавши їх, краще надайте це зробити кваліфікованому ювеліра. Він зможе повернути колишній блиск Вашим виробам з допомогою спеціальних засобів або ультразвукового очищення.
 

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: