Додано: 9 вересня 2016

Як правильно підібирати сережки?

 Майже всі любительки ювелірних прикрас при виборі нової пари сережок керуються інтуїцією і власним смаком. Це безумовно дуже правильний підхід, але існує одне АЛЕ: жодна пара навіть найбільш дивовижних сережок не зможе підкреслити всіх ваших достоїнств якщо вона не підходить для вашого типу особи і існує якийсь дисонанс з вашою зовнішністю.  

 
 

 
 

 
 

 Прикраси для овального особи

 

   Власницям такого типу пощастило, адже для овальної форми обличчя підходять абсолютно всі різновиди сережок. При виборі прикрас їм потрібно тільки враховувати довжину шиї, зачіску ну і колір очей.

 
 

      
 

 
 

 Прикраси для круглого особи

 

   Дівчатам з таким типом особи слід вибирати сережки абсолютної протилежної форми ніж коло. Візуально витягнути особа допоможуть легкі довгі сережки, крапельки або підвіски. Ніколи не вибирайте грубі, круглі сережки - вони ще більше округлять ваше обличчя.

 
 

        
 

 
 

 Прикраси для трикутного особи

 

   Такий тип особи відрізняється від всіх інших вузьким і витягнутим підборіддям. Наблизити таку форму обличчя до ідеального овалу зможуть правильно підібрані сережки. Масивні, ажурні сережки, крапельки або Пусети зможуть відновити гармонію. Дівчатам з трикутним типом особи небажано вибирати прикраси трикутної форми.  

 
 

          
 

 
 

 Прикраси для квадратного особи

 

   Головна характеристика для такого типу особи - це те, що лоб, вилиці і підборіддя знаходяться практично на одному рівні. Ваше завдання за рахунок прикрас пом'якшити ці гострі лінії. У цьому вам допоможуть сережки з плавними лініями, кільця, овали, крапельки.

 
 

      
 

 
 

 Дізнайтеся який тип особи саме у Вас

 

   Визначивши тип свого обличчя, ви завжди будете виглядати чудово. Адже з правильно підібраними ювелірними прикрасами ви завжди зможете приховати свої недоліки і перетворити їх на свої достоїнства.    

 
 

 
 

 

  

 

   Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримувати найактуальніші новини зі світу ювелірних виробів   від   компанії ""Онікс""

  

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: