ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ СЕРЕЖКИ?
Додано: 16 грудня 2015

ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ СЕРЕЖКИ?

  

     Майже всі любительки ювелірних прикрас при виборі нової пари сережок керуються інтуїцією і власним смаком. Це безумовно дуже правильний підхід, але існує одне АЛЕ: жодна пара навіть найбільш дивовижних сережок не зможе підкреслити всіх ваших достоїнств якщо вона не підходить для вашого типу особи і існує якийсь дисонанс з вашою зовнішністю.

   < br>                   

 

 

 

 

 

Прикраси для овального особи < br>  

 

 

 

   Власницям такого типу пощастило, адже для овальної форми обличчя підходять абсолютно всі різновиди сережок. При виборі прикрас їм потрібно тільки враховувати довжину шиї, зачіску ну і колір очей.

 

 

        

 

 

 

 

Прикраси для круглого особи.

 

 

 

   Дівчатам з таким типом особи слід   вибирати сережки   абсолютної протилежної форми ніж коло. Візуально витягнути особа допоможуть легкі довгі сережки, крапельки або підвіски. Ніколи не вибирайте грубі, круглі сережки - вони ще більше округлять ваше обличчя.

 

 

        

 

 

 

 


 

 

 

 

Прикраси для трикутного особи

 

 

 

   Такий тип особи відрізняється від всіх інших вузьким і витягнутим підборіддям. Наблизити таку форму обличчя до ідеального овалу зможуть правильно підібрані сережки. Масивні, ажурні сережки, крапельки або Пусети зможуть відновити гармонію. Дівчатам з трикутним типом особи небажано вибирати прикраси трикутної форми.  

 

                

 

     Прикраси для квадратного особи
       Головна характеристика для такого типу особи - це те, що лоб, вилиці і підборіддя знаходяться практично на одному рівні. Ваше завдання за рахунок прикрас пом'якшити ці гострі лінії. У цьому вам допоможуть сережки з плавними лініями, кільця, овали, крапельки.

 

 

        

 

 

 

 


 

 

 

 

Дізнайтеся який тип особи саме у Вас?

 

 

 

   Визначивши тип свого обличчя, ви завжди будете виглядати чудово. Адже з правильно підібраними ювелірними прикрасами ви завжди зможете приховати свої недоліки і перетворити їх на свої достоїнства.  

 

 

        

 

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: