Як відрізнити справжні перли від штучних?
Додано: 13 січня 2016

Як відрізнити справжні перли від штучних?

 Перлами, нанизаним на шовкову нитку, можна захопити, можна здивувати, можна порадувати. Але правильно вибрати перли і не придбати пластикову підробку покриту дешевої фарбою набагато складніше, ніж може здатися на перший погляд. На щастя всіх любительок прикрас з перлів існують кілька способів, як же не бути обманутою при покупці цих ювелірних виробів.

 

Перший спосіб

 

 Найпростіший спосіб - це перевірити перли на зуб. Це звичайно може здатися дивним, але справжні перли буде хрустіти на зубах, як пісок, підробка з пластика буде зісковзувати.

 

Другий спосіб

 

 Щоб не привертати уваги продавця, можете вчасно примірки докласти перлину до щоки або грудей. Натуральні перли повинен бути холодним, і ви це відчуєте.

 

Третій спосіб

 

 Для повної впевненості подивіться в отвір намистинки. В натуральним камені, всередині ви відведе той же блискучий камінь.

 

Четвертий спосіб

 

 Не купуйте перли ідеально гладкий - з огляду на особливості формування натуральних перлів - він рідко має правильну форму. Проводячи рукою по поверхні каменя ви повинні відчути його особливий рельєф.

 

            

    

 

 

 ""Перли завжди прав ""- одного разу сказала знаменита Коко Шанель і зробила його найбільш популярним прикрасою свого століття, яке підходить будь-якій жінці. З тих пір кожна поважаюча себе жінка зберігає в своїй скриньці нитку з перлів. Це елегантне прикраса дає можливість виглядати чудово як   Одрі Хепберн, Коко Шанель і   Грейс Келлі.

 

 Сьогодні не тільки Chanel а й інші модні будинки використовують перли в своїх колекціях і невпинно шукають нові способи як і де його застосувати, щоб   порадувати модниць світу.  

 Класичне перлове намисто   ви можете   купити у нас в каталозі за найнижчими цінами.

    

 

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: