Додано: 25 грудня 2023

Як носити непарні сережки? Запам'ятовуємо рекомендації, щоб створити стильний образ

Для створення стильного образу модниці вибирають різноманітні прикраси. Зокрема це стосується сережок. З їхньою допомогою вам вдасться підкреслити бездоганний смак, розставити акценти. Тепер вам тільки залишається підібрати відповідні вироби.

У ювелірній скриньці знайдеться багато різних пар, які можна сміливо вибирати. А чому б вам не вдатися до експерименту і не спробувати скомбінувати за один раз непарні сережки. Повірте, це виглядає незвично, але ви зможете зробити свій образ максимально оригінальним.

Які бувають незвичайні комбінації?Непарні сережки Oniks

Непарні сережки – цей тренд відомий ось уже кілька років, який зовсім не збирається здавати позиції. Серед цього різноманіття ви зможете підібрати найкращі варіанти. Так можна виділити кілька популярних комбінацій:

Зрозуміло, що ви можете максимально виявити свою фантазію та спробувати скомбінувати інші аксесуари. Вам потрібно лише уважно з усім ознайомитися. Від цього залежить, наскільки образ вважатиметься завершеним.

Як правильно поєднувати аксесуари?

Одні вважають, що це досить просто. Іншим це видається непосильним завданням. Взагалі все реально, просто потрібно дотримуватись деяких рекомендацій.

  • Грайте з довжиною та формою. Це один із найпростіших способів скомбінувати різні прикраси. Наприклад, візьміть пусети та сережку-протяжку. Також можете звернути увагу на велику кафу та акуратну сережку. Таких варіантів може бути багато. Головне правило – одна сережка менша, а інша більша.

  • Комбінація із відтінками. Тобто, сережки повинні мати вставки різних кольорів. Увага: тут не повинно бути понад два відтінки, щоб не перенасичувати образ. Класикою можна вважати гру контрастів – біле та чорне. Також гарно виглядає комбінація синіх та жовтих відтінків. Що стосується дорогоцінного металу, то в цьому випадку з ним не варто з ним гратися, оскільки вся увага приділяється каменю чи ювелірній емалі.

  • Грайте із загальною тематикою. Наприклад, геометрія ніколи не залишить лідерських позицій. Досить оригінально виглядає поєднання квадрата та кола. Інші модниці звертають увагу на космічну тему, де можна без проблем поєднувати різні фігурки. Варіантів може бути багато, тому уважно вивчайте асортимент.Непарні сережки купити Oniks

При виборі непарних сережок ви повинні пам'ятати одне правило: між ними існує зв'язок. В іншому випадку буде складатися відчуття, що ви просто одягли прикраси помилково, а вам це зовсім не потрібно.

До того ж при виборі непарних сережок не забувайте ще такі моменти:

  • Як часто ви збираєтеся носити прикраси. На кожен день підбирайте універсальні та зручні аксесуари, які можуть гармоніювати з усіма образами. Якщо йдеться про вироби для особливих заходів, то вибір значно розширюється, але все ж таки не варто забувати про зручність.

  • Дотримання правил дрес-коду. Для деяких це дуже важливо. Ви повинні підбирати прикраси таким чином, щоб відповідати всім правилам.

  • Враховуйте особливості зовнішності. Форма обличчя, колір – це потрібно взяти до уваги. Ви повинні підкреслювати лише переваги.

Виділивши час та ознайомившись з усіма тонкощами, ви зможете без проблем підібрати непарні сережки. Разом з «Oniks» вдасться створити стильні образи та продемонструвати бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: