Додано: 27 лютого 2024

Як можна комбінувати каблучки? Створюємо вдалі поєднання на різні образи

Ювелірна скринька модниці може похвалитися величезною кількістю каблучок. І як складно щодня серед цього різноманіття вибрати одну, щоб нею доповнити образ. А чому б вам не спробувати скомбінувати одразу кілька прикрас?

Це вже давно ювелірний тренд. Ви зможете зробити свій образ оригінальним, стильним і не доведеться так мучитися у виборі каблучок. Вам вдасться вигадати стільки різних комбінацій.

Як можна поєднувати аксесуари між собою?Набір каблучок Oniks

Вміння поєднувати відразу кілька каблучок – це можливість продемонструвати свій бездоганний смак. До того ж це дозволить щодня інакше підкреслювати образ. Адже саме прикраси довершують його.

Зрозуміло, що в цьому процесі є свої хитрощі та тонкощі. Адже ви не хочете зіпсувати образ тим, що скомбінували надто багато прикрас чи вони між собою ніяк не поєднуються. Відповідно настрій буде зіпсовано.

Щоб такого не трапилося і ви завжди виглядали чудово, запам'ятайте кілька простих рекомендацій:

  • Звертайте увагу на розміри. Добре між собою поєднуються кілька тонких каблучок. А ось дві широкі ніяк не можна. Прикраси повинні відрізнятись між собою шириною.

  • Не поєднуйте однакові аксесуари. Вони мають між собою відрізнятися різними елементами. Наприклад, матова чи глянцева поверхня, різні візерунки.

  • Приділіть увагу колірній гамі. Якщо вам подобається каблучка з барвистим каменем, інші повинні бути нейтральних відтінків. В образі має бути лише один яскравий елемент.

  • Пам'ятайте про кількість. Хоча б один палець на руці має бути без прикрас. Так ви зробите комбінацію легшою. Якщо забажаєте, то без виробів можуть бути навіть 2 або 3 пальці.

Ці елементарні поради дозволять створювати вдалі комбінації та доповнювати образ.

Які можна відзначити поєднання аксесуарів?

Ювелірний асортимент налічує величезну кількість прикрас. Відповідно, у вас є можливість створити багато комбінацій. А тепер кілька хороших ідей:

  • Поєднання обручки та каблучки для заручин. Це своєрідна ювелірна класика. Класична гладка обручка та заручальна каблучка з одним центральним каменем.Купити набір каблучок

  • Комбінація кількох тонких аксесуарів. Наприклад, прикрас у стилі геометрія та з аксесуарами у формі певних фігурок. Каблучки у стилі геометрія виглядають досить лаконічно та не мають нічого зайвого. Досить багатьом подобаються незамкнені аксесуари. Що стосується прикрас у формі різноманітних фігурок, то ювелірний асортимент переповнений різними варіантами. Нескінченність, серце, зірки, колоски пшениці – список можна довго продовжувати. Ви можете вибрати стильний варіант. Деякі з них навіть можете поєднувати на одному пальці. Особливо вони оригінально виглядають на різних фалангах.

  • Поєднання яскравих елементів. Каблучки з кольоровими вставками привертають увагу. Якщо у вас є такий улюблений виріб, він має бути єдиним в образі. Що стосується інших каблучок, то тут камінці мають бути прозорими. Також прикраси можуть не мати вставок та інших яскравих елементів.

  • Гра з горизонтальними та вертикальними прикрасами. Якщо говорити про вертикальні, то це такі, які мають елементи в такому положенні. Наприклад, каблучка з невеликою підвіскою. Вона виглядає акуратно, але на тлі всіх інших виділяється. Також можете звернути увагу на оригінальніші. Багатьом модницям подобається прикраса з ланцюжками. А ще можна звернути увагу на вироби із великими фігурними елементами. Варіантів багато. Головне, щоб вони підходили вам за стилем та оформленням.

  • Комбінація широких та вузьких каблучок. Один палець – одна широка каблучка. Інші мають бути тонкими, щоб урівноважити образ. Якщо широкий виріб із камінням, то тонкі нехай будуть без них. Дотримуйтесь правила, що одна прикраса повинна мати яскравий акцент, а інші її підкреслюють.

Зрозуміло, що це не всі можливі комбінації. Їх існує значно більше, і ви зможете проявити свою фантазію. У цьому процесі не забувайте не лише про почуття стилю, а й про комфорт. Вам має бути максимально комфортно під час носіння.

Постійне розширення ювелірного асортименту дає можливість модниці успішно доповнити образ різними каблучками. Сміливо їх комбінуйте, а «Oniks» завжди підкаже кілька стильних варіантів.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: