Додано: 6 грудня 2023

Як комбінувати кілька сережок в одному вусі? Запам'ятовуємо прості правила

Серед усієї ювелірного різноманіття основу шкатулки модниці складають сережки. Маленькі або великі, з камінням або без, геометричної або екстравагантної форми - вибір просто величезний.

Відповідно модниці часто опиняються перед дилемою, а які сережки сьогодні вдягнути. У їхньому розпорядженні є стільки варіантів, що складно зупинити свій вибір. То чому б не спробувати одягнути одразу кілька пар прикрас, коли є така можливість. Вам тільки потрібно продумати кілька комбінацій та образ успішно завершений.

Як можна успішно скомбінувати кілька сережок в одному вусі?Золоті сережки купити Oniks

Поєднання в одному вусі кількох аксесуарів – це тренд, який ось уже стільки років не втрачає актуальності. Лише змінюються тренди на самі сережки. Кожна модниця має можливість підібрати такі комплекти, які відповідатимуть її стилю та відображатимуть унікальність.

Пусети, кафи, джекети, протяжки, клаймбер – список з прикрасами просто величезний. Їх усі можна між собою поєднувати. А тепер можна запам'ятати кілька простих правил, які дозволять зробити образ бездоганним.

Комбінація розмірів

Досить багато хто йде за простим варіантом, тобто поєднують великі з великими, а дрібні з дрібними виробами. Все просто та зрозуміло. Також вам ніхто не забороняє комбінувати різні за розміром сережки. Наприклад, в одному вусі носите одну велику сережку, а в іншому – кілька дрібних.

Поєднання різних форм

Щодо форми, то більшість теж намагається знайти щось спільне в сережках. Наприклад, багато хто поєднує між собою вироби в стилі геометрія. Тобто форми тут різні, але напрямок один. Це виглядає досить оригінально.

Також вам ніхто не забороняє гратися з різними формами. Дуже оригінально виглядає комбінація сережок, які між собою відрізняються довжиною. Їх розташовують каскадом, що виглядає максимально незвичайно.

Поєднання стилівЗолоті сережки Oniks

Щодо стилів, то тут потрібно продумати деякі тонкощі. Якщо ви хочете підібрати вироби в одному оформленні, то вони не повинні бути дуже яскравими. Між ними має зберігатися гармонія.

При бажанні можете поєднувати мінімалізм та більш екстравагантні вироби. Так ви дотримуватиметеся гармонії та зможете створити більш оригінальну комбінацію.

Комбінація відтінків

  • Якщо йдеться про дорогоцінні метали, то вам варто поєднувати не більше двох відтінків. Наприклад, біле та жовте або червоне. Вони виглядають оригінально та стильно.

  • Що стосується каміння, то тут теж не повинно бути понад два відтінки. Це дозволить додати образу оригінальності, але не ускладнить його.

Комбінація одразу кількох сережок – це унікальна можливість продемонструвати бездоганний смак. Ви можете експериментувати та знаходити унікальні пари сережок. Разом з «Oniks» ви завжди матимете кілька чудових ідей на всі випадки життя.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: