Індійські традиції в сучасності
Додано: 14 січня 2016

Індійські традиції в сучасності

 

 

Індійські традиції в сучасності

 
 Ні для кого не секрет, що одна з   найбільш привабливих   частин   тіла у жінок - це нижня частина ноги, а саме кісточка і ступні. Щоб підкреслити їх витонченість жінки невпинно одягають підбори. Але існують і інші методи, менш болісні, як прикрасити свої красиві і стрункі ніжки.   Мода на браслети на ноги   почалася з того моменту, коли на наших екранах з'явилися родзинки індійської кінематографії. Думаю всі пам'ятають ці фільми з яскравими розвіваються тканинами на весь екран і ритмічною музикою і танцями. Там жінки одягають не туфлі на ноги, а паял і аарсі і в добавок розфарбовують ступні орнаментами менди. Виглядає це все дивовижно.   паял і аарсі - це прикраси на ноги: браслети і кільця, які красиво поєднуються і з повсякденним одягом і з купальником.
 
 
 Сьогодні браслети на ноги стають все більш і більш популярними, тому що дають повну волю фантазії своїм власницям. Їх можна носити в кілька рядів, прикрашати   різноманітними намистинками, підвісками і бубонцями. Можете експериментувати з   різними стилями від бохо до романтичних і ніжним образам. І не забувайте про кільцях.
 
 
 
 Так як браслети та ланцюжки на ноги стикаються з тілом точно також як і звичайні ланцюжка, то дуже важливо з якого матеріалу зроблено прикраса. Найбільш придатними є дорогоцінні метали: золото, срібло, позолочене срібло.
 
 Відомі дизайнери також не залишили браслети на ноги без уваги. Наприклад   в колекціях Nina Ricci дуже часто присутні ці аксесуари. Так що не бійтеся відходити від стереотипів -украшайте браслетами не тільки свої зап'ястя. Головне вміло підібрати прикраси і поєднувати їх зі своїм гардеробом.                                      
 
 
 

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: