Головні тенденції сезону весна-літо 2016
Додано: 27 лютого 2016

Головні тенденції сезону весна-літо 2016

Ви то   вже вважаєте дні до приходу весни і тепла? Вам також не терпиться нарешті то зняти безформні пуховики і теплі шапки? На щастя з кожним днем ​​вже все більше відчувається наближення тепла, а з приходом теплих сонячних днів приходить і головна проблема всіх дівчат: Що ж одягнути ?? Але в цьому сезоні не поспішайте оновлювати свій гардероб, адже ми впевнені наймодніші речі у вас вже давно є. Сезон весна-літо 2016 як ніколи підтверджує найвідомішу фразу, що все нове це добре забуте старе.
 

 

 
 Паєтки
 
   Для тих кому однієї Новорічної ночі мало, щоб вдосталь насолодитися паєтками, Стазі і все образними блискітками, ця весна ідеальний час надолужити згаяне.
 
 

        

 
 
 Вузли та банти
 
   Як говорив відомі архітектор модерніст Місван .... , Тому в нинішньому сезоні спостерігається стриманість і мінімалізм. Дизайнери радять цієї весни відмовитися від великих шарфів і придивитися до маленьких, тоненьким шарфам-стрічок.
 
 

 

 

 
  Нижня білизна та піжами

 
   У цьому сезоні, як і в кількох попередніх, буде модним ходити в негліже. Не було жодного показу, де б модель не вийшла б у шовковій піжамі або мереживний сорочці. У колекціях Еді Сліман і Олександра Ванга звичайні сукні не особливо відрізняються від сукні-комбінації.
 
 

 

          

 
 Вікторіанська епоха
 
   У багатьох колекціях весна-літо 2016 явно відчувається ностальгія за часами правління королеви Вікторії. Суворий вікторіанський стиль, об'ємні рукави, чорні довгі спідниці, розкішні тканини і багатошарові оборки полонив усіх модниць в цьому сезоні
 
 

 

 

 
 Назад в 90-е
 
   У цьому сезоні ви неодмінно згадаєте свої 90-е, адже на всіх вулицях будуть красуватися модниці в добре забутих нами лакових міні-спідницях, широких светрах, а також в яскравих світшоти з різними принтами.
 
 

 

 Діадеми і тиради
 
   Цієї весни кожна дівчина неодмінно відчує себе королевою, адже головним хітом буде діадема. Кожна модниця повинна прикрасити свою голову маленькою короною, причому поєднувати такий несподіваний аксесуар можна буде абсолютно з будь-яким нарядом: і з милими платтячками з оборками та з грубими гранжевим косухи. А які ще ювелірні   прикраси, крім діадем, будуть модними в цьому сезоні читайте в наших наступних статтях)

 

 

 

 

 
   І головне не забувайте що не одяг фарбувати людини, а людина одяг, і головні незмінні тенденції - це ваші палаючі очі і сяюча посмішка)))

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: