Додано: 17 жовтня 2016

Декольте з акцентом або як носити кольє?

Поставимо всі крапк над і.

 

По-перше, вибір кольє і визначення його довжини залежить від одягу.

Одягати кольє можна так само як з V подібним вирізом, так і гольфом, який повністю закриває вашу шию. У випадку з вирізом буквою V радимо брати довжину трохи нижче рівня грудей. З закритими светрами і сорочками оптимальною довжиною буде - нижче грудей, приблизно 50 см (повна довжина ланцюга), що звичайно ж, залежить від вашого росту


Коллаж 4.jpg

                                       Коллаж 67.jpg

 

З класичним круглим вирізом добре поєднуються короткі кольє з дрібними каменями. Якщо образ з використанням матових тканин без блискіток, можна зробити основний акцент на прикрасу і тоді вибирати об'ємні підвіски з яскравими каменями.


                                                                                                             Коллаж 2.jpg

 

Якщо виріз зроблений ззаду - не біда. Залишати настільки привабливу частину тіла без уваги не варто. Ось приклад як можна поєднувати такий стиль з аксесуаром.


Коллаж 1.jpg


По-друге, важливий колір вбрання і його стиль. 

Для повсякденних образів краще обирати тонкі плетіння з дрібними камінчиками, найкраще сяючі, але «без кольору» (фіаніти, діаманти).  

Одним з основних факторів, що впливає на вибір аксесуара, є пора року. Небажано вдягати масивні вироби під верхній одяг.

Коллаж рщш.jpg


Якщо ж одяг темних тонів, не бійтеся виділити вашу прикрасу. Великі камені, масивніші ланцюги і ви готові підкорювати оточуючих.


Коллаж 300.jpg


Існує також «універсальний» вид аксесуара. Це кольє з одним каменем. Вважається базовою прикрасою і підходить для всіх типів фігури.

Коллаж 45.jpg


 

З “Оніксом” кожний день стане святом!

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: