Додано: 22 лютого 2017

Що означає кулон у вигляді серця

Прикраси у формі серця наділяють особливим символізмом, вважають оберегом, знаком зворушливої прихильності і турботи. Золоті кулончики у вигляді сердечка не мають вікових обмежень, їх можуть носити чоловіки і жінки. Ювелірна промисловість пропонує широкий асортимент таких прикрас.

Прикраса у вигляді сердечка - це найромантичніший і зворушливий подарунок, який акумулює всю гаму почуттів, які переповнюють любляче серце. Такими ювелірними виробами обмінюються закохані.


Подвеска "сердце" с феанитами из серебра.JPGЗолотая подвеска сердце.jpg
Підвіска "Серце" з фіанітами зі срібла                                                           Золота підвіска "Серце"


При виборі прикрас у формі «серця» перевагу віддають кулоном. Цей ювелірний виріб носять на шиї, тому він розташовується максимально близько до серця дорогої людини, охороняючи і підживлюючи світлі почуття, нагадує про те, хто підніс цей символічний дар.

Сердечка з секретом

Медальйони у вигляді сердечок з секретом - це особливий вид кулонів, які можна розкрити. Витончені вироби з замочком були знаковим подарунком для коханих ще років триста тому. У маленькій схованці ховали від сторонніх очей пасмо волосся або мініатюрний портрет коханої людини, любовну записку.

Золоті та срібні кулони з секретом актуальні і в наші дні. Ними обмінюються юні закохані і сімейні пари. Медальйони прийнято дарувати близьким людям перед довгою розлукою, поміщаючи усередині дорогі фотографії. 

Цей подарунок - символ ніжного кохання і зворушливої турботи, це оберіг і витончене прохання завжди пам'ятати про тих, кому ти важливий.

подвеска Две половинки сердца "ангелочки".JPGкулон для фотографии в форме сердца.jpg
Підвіска "Дві половинки серця"                                                                      Кулон для фотографії у формі серця

Дві половинки

Оригінальна прикраса у формі серця, яке можна розділити на частини - популярний ювелірний виріб. Це кулон-символ для закоханої пари. Кожен носить свою половинку. Це зворушливе нагадування про кохану людину, яке особливо важливе під час розлуки. 

Часто такі ювеліри вироби виконують з двох металів золота і срібла. Золота частина сердечка призначається дівчині, срібна - хлопцеві.

До парних прикрас зі значенням відноситься і сердечко з ключиком. Таку прикрасу вибирають дівчата, які ще не зустріли судженого. Ключик - це окремий кулончик, який дівчина дарує коханому.


Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримувати найактуальніші новини зі світу ювелірних виробів від компанії "Онікс"!

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: