Додано: 13 квітня 2017

Що треба знати про браслети і як їх носити?

Це маленька ювелірна досконалість здатна як доповнити ваш образ, так і стати родзинкою всього вбрання, якщо знати, з чим її поєднувати і як!

 

  1. Браслет носять на правій руці, в той час як годинник —  на лівій. Поганим тоном вважається носіння на тій самій руці браслету і годинника.

  2. Якщо прикраса має центральний елемент (наприклад: шкіряний браслет зі срібною застібкою), бажано щоб він щільно облягав вашу руку. Це робиться для того, щоб браслет не перекручувався і виглядав не дуже громіздким на руці. 

    Женский браслет из желтого золота.jpg Женский браслет из желтого золота .jpg
    Жіночий браслет з жовтого золота

  3. Браслети без центрального елемента можуть бути по діаметру більшими за зап'ястя і носитися вільно. Але не забувайте, що виріб повинен бути пропорційним вашій руці.

  4. Одночасно не поєднують срібні та золоті ювелірні вироби. Набагато ефектніше виглядають поєднання різних відтінків золота —  Потрійний браслет з білого, червоного і жовтого золота.

  5. На одній руці не носять більше трьох золотих браслетів, а срібні навпаки можна носити в будь-якій кількості («Східний стиль» стилізації браслетів). 

  6. Тонкі і витончені браслети вдало виглядають на маленьких ручках. І навпаки, масивні вироби більше підходять широкій кисті. 

    Золотой женский браслет с фианитами1.jpg Золотой женский браслет с фианитами.jpg
    Золотий жіночий браслет з фіанітами

Пропонуємо вам подумати на цими питаннями:

  • Коли ви плануєте носити цей браслет?
  • Під який наряд одягати? 
  • Коли ви бачите у когось, на чому найчастіше акцентуєте увагу? 
Відповівши на ці питання, ви зможете набагато швидше підібрати ексклюзивні браслети, визначитися з формою, дизайном, кольором металу і камінням під час покупки. 

На замітку: Браслети без каменів ніколи не втрачають своєї цінності і актуальності, навіть старомодні браслети наших бабусь є сімейною реліквією і їх із задоволенням одягають модниці, цей стиль носить назву «Вінтаж». 

        КАЛЬЯН-БАР.png

Придбати браслет - це перемогти в будь-якому випадку!

Тому що одягаючи цю коштовність, ви завжди зможете підкреслити унікальність вбрання і витонченість ваших рук.

А ювелірна компанія «Онікс» вам в цьому допоможе!


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: