Додано: 3 січня 2024

Що відомо про каблучку з діамантом? Підбираємо для себе вишуканий аксесуар

Ювелірний асортимент настільки величезний, що очі просто розбігаються. Деколи складно зупинити свій вибір виключно на одному виробі. У такій ситуації є одна проста порада – віддати перевагу класиці.

І таким аксесуаром можна вважати каблучку з діамантом, яка сподобається кожній модниці. Вона ніколи не втратить актуальності та зробить будь-який образ неповторним.

Що такого особливого у представленій каблучці?Кільце з діамантом Oniks

Головна особливість прикраси – сама вставка. Діамант вважається ювелірною класикою серед усіх каменів. Ці вставки ніколи не втратять своєї популярності, а з року в рік вони завойовують нових шанувальників.

Якщо детальніше розбиратися у всіх особливостях вставки, можна виділити кілька моментів:

  • За шкалою Мооса камінь має 10 балів. Це найкращий показник з усіх наявних. Увага: хоч вставка має таку характеристику, перевіряти її міцність не варто. Своїми діями ви можете лише зашкодити.

  • Усі звикли до того, що діаманти мають бути прозорими. Вони вважаються класикою, яка завжди виглядатиме чудово. Але якщо ви хочете яскравих фарб, то можете шукати кольорове каміння. Чорні, жовті, коричневі, зелені і навіть сині – відтінків достатньо. Якщо говорити про те, які вважаються рідкісними, то це рожеві. Але справжнім успіхом можна назвати червоний діамант, вартість якого просто космічна.

  • Основна вставка чудово поєднується з рештою. Особливо можна відзначити комбінацію прозорих діамантів та кольорового каміння. Останні можуть бути як дорогоцінними, так і напівдорогоцінними.

  • Діамант добре поєднується з дорогоцінними металами. Золото чи срібло стане чудовою основою.

Зрозуміло, це далеко не всі особливості, якими може похвалитися вставка. Ви не пошкодуєте про те, що віддали перевагу саме їй.

На які прикраси звернути увагу?

Золоте кільце з діамантом Oniks

Ювеліри постійно дивують навіть найвибагливіших модниць. З цього різноманіття можна без проблем вибрати гарну каблучку. Для цього можна познайомитись з деякими популярними моделями:

  • Прикраси з одним каменем. Ідеально для заручин. Класикою вважається саме такий варіант. Вам тільки залишається визначитися з розміром та огранюванням. Більш оригінально виглядає виріб з додатковим розсипом каміння.

  • Аксесуар з розсипом каміння. Дрібні вставки розташовуються по всьому обідку. Деякі вибирають ці каблучки як обручку. Інші ж їх обирають для особливих подій. Це виглядає стильно та елегантно. Більшість віддає перевагу каблучці, де тільки один обідок з камінням.

  • Каблучка з фігурними елементами. Камені викладають у формі серця чи квітки. Деякі вибирають такі прикраси для заручин. Інші їх носять просто так. Більш оригінально виглядають вироби з великими елементами або аксесуари будуть великими. Такі каблучки варто надягати на особливі заходи, щоб вдало доповнити образ.

Діамантові прикраси не обмежуються лише цим списком. Їх є значно більше. Користуючись підказками від «Oniks», ви зможете підібрати таку каблучку, яка продемонструє бездоганний смак і радуватиме довгі роки.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: