Додано: 5 жовтня 2016

Chocker. Битва за респект.

 Походження vs сучасність

 < i>

 < i>   

 < i>

 < i>  У попередніх століттях дане прикраса носило різне смислове навантаження. Залежно від регіону, чокер застосовувався для певних цілей. Так, наприклад,   в Китаї маленьким дівчаткам подовжували шию, а в індіанців використовували в якості захисту і оберега. Назва, як відомо, бере початок в англійській мові. «Chocker»   -   значить душать, може бути застосовано до даного аксесуару через характерного щільного прилягання до шиї.

 < i>

 < i>   

 < i>

 < i>  Що ж стосується сучасності, чок єри повернулися до нас з 90-х і стрімко набирають популярність. Всі найвідоміші модниці з'являються на публіці з різноманітними варіаціями прикраси.

 < i>

 < i>   

 

   Всіма шанований будинок моди Dior, який без сумніву не перший рік диктує fashion тренди,   використовував чокери на показі «Весна-літо 2017».

 

   Це вірний знак того, що аксесуари не втратять актуальність і в наступному сезоні.

 
 

 

 
 

 

    

 

     Розбираємося як підібрати відповідний аксесуар .

 

    

 

   ·           Багато хто боїться надягати подібні вироби через те, що вони візуально вкорочують шию. Для уникнення цього ефекту, радимо вибирати оксамитові моделі світлих тонів. Чокери кольору нюд з акуратним кулоном зроблять потрібний акцент.

 

    

 

   ·           За умови, що ви та сама, щаслива власниця досить довгою витонченою шиї - без побоювання можете вибирати вироби темних кольорів. Класичні чорні, з каучуку, шкіри і навіть шовку.    

 
 

 

  

 

    

 

   ·           Універсальними можна назвати чокери у вигляді ланцюжка, щільно прилягає до шкіри. Підійдуть під будь-який лук і всі типи фігури.

 

    

 

   ·           Для вечірнього заходу, пікантності образу додадуть моделі з мережива. Досить відверті, при цьому зовсім не вульгарні, навпаки - аристократичні і витончені. Завдяки широкому спектру колірної гами вдасться підібрати точно під ваш наряд.

 
 

 

    

 

 
 

 

     До речі, про квіти.

 

 

 

   У цьому році інститут кольору ""pantone"" вже визначився з найбільш актуальними квітами для сезону весна 2017. Можна сміливо перевірити які ж саме відтінки обрані і слідувати тенденціям.  

 

 
 

 Залишайся неповторною.

 

   Чорний шкіряний або оксамитовий - нікого цим не здивувати. Досить непогано для щоденного використання, але не більше.

 

   Ми створили концепцію, яка дозволить висловити ваш смак і показати самобутність стилю. Рішення - кулони або Шарми . Основа може бути стандартною, а прикраси міняйте хоч кожен день, створюючи цибулю.

 

 
 

    

 

 

     < span style=""font-size: 12pt;"">

 

    

 

 Для прихильниць коштовностей.

 

   Чокери, більш походять на кольє, але зберігають форму, доступні для придбання. Абсолютно точно підійдуть для «пишних» світських, або стандартних святкових заходів.

 

 

    

 

 
 

 
     Експериментуйте зі своїм образом і залишайтеся в тренді завжди, а < a href=""https://oniks.ua/"">ювелірна компанія   «Онікс »  вам   в цьому   допоможе.  
 

 Зараз пропонуємо до перегляду цікаве відео про створення та використання чокерів   самостійно.  

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: