Додано: 28 грудня 2023

Чим так вирізняються сережки з аметистом? Підбираємо для себе аксесуари

Бажаючи мати у своїй скриньці прикраси з камінням, багато хто часто згадує про діаманти, смарагди, сапфіри або інші дорогоцінні вставки. Але чому б не спробувати розширити свій ювелірний світогляд.

Досить часто в їх тіні залишаються напівдорогоцінні, які нічим не поступаються на вигляд і за характеристиками. Хоча сережки з аметистом виглядають просто неперевершено. Ви зможете додати своєму образу ніжності та елегантності. Вам тільки залишається розібратися в деяких особливостях, щоб підібрати найкращий аксесуар.

Що варто знати про цей виріб?Сережки з аметистом Oniks

Головна особливість таких прикрас полягає у самій вставці. Аметист – це напівдорогоцінний камінь. Якщо розбиратися детальніше, це різновид кварцу.

А тепер варто виділити кілька характеристик каменю, які варто знати:

  • Абсолютно всі знають, що аметист - це вставка фіолетового відтінку. Вона виглядає ніжно та елегантно. А ще додає образу яскравих фарб. Пам'ятайте, що аметист може бути інших відтінків. Смарагдові, блакитні, рожеві – вони виглядають незвично, але дуже привабливо. Вам варто подумати, який із відтінків найближчий. Окремо хочеться сказати про аметрин – це поєднання аметиста та цитрину, тобто поєднання фіолетового та жовтого відтінків.

  • Сама по собі вставка чудово поєднується з рештою каміння. Ніжно виглядає комбінація фіолетових та прозорих відтінків. Якщо бажаєте яскравих фарб, не бійтеся такого поєднання. Це все виглядає як барвистий букет, який радуватиме око.

  • Твердість самої вставки 7 за шкалою Мооса. Цілком хороший показник, що дозволяє вам носити такі сережки хоч щодня. Тільки дотримуйтесь всіх запобіжних заходів, щоб навмисно не піддавати вставки пошкодженням.

  • Ще один важливий момент – камінь добре комбінується із золотом та сріблом. Вам потрібно орієнтуватися на свої уподобання.

Ви не пошкодуєте, що звернули увагу на прикрасу з такою вставкою. Ви можете успішно доповнити будь-який образ стильним виробом.

На які аксесуари звернути увагу?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, що дозволяє підібрати для себе чи на подарунок стильні сережки. Серед цього різноманіття можна виділити кілька популярних пар:

  • Акуратні пусети. Ідеальний варіант для повсякденного носіння. Для декору тут використовується одна невелика вставка та більше нічого зайвого. Ви не порушите правила дрес-коду, але виглядатимете елегантно та стильно.Золоті сережки з аметистом Oniks

  • З англійським замком. Це теж якась класика. Тут теж є одна невелика основна вставка. Рідше вона може бути доповнена прозорим дрібним каменем.

  • Прикраса з каменем-підвіскою. Тут також є англійський замок, а ось оформлення тут більш оригінальне. Такі камінці погойдуються під час руху голови. Якщо для виготовлення використовують невеликі вставки, такі сережки можна носити щодня.

  • Аксесуари у вигляді фігурок. Наприклад, серце чи коло. Тут можуть бути як дрібні, так і великі вставки.

  • Сережки з різноманіттям камінчиків. Крім аметистів тут є інші вставки і часто кольорові. Наприклад, топаз, цитрин, хризоліт, діамант. Цей букет з яскравих фарб зробить ваш вечірній образ неповторним.

  • Подовжені. Це теж вечірній варіант. Тут можуть бути як дрібні, так і великі камені. Крім аметиста, тут можуть бути інші вставки і навіть кольорові.

Важливо розуміти, що це ще не всі сережки, які ви можете знайти. Їх є набагато більше. Вам потрібно просто виділити час, щоб з ними ознайомитись та підібрати найкращу пару. Разом із «Oniks» вдасться підібрати барвисті аксесуари, які зможуть продемонструвати ваш бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: