Додано: 12 грудня 2018

А Ви вже готові до Нового року?

Зірка - багатозначний символ, який володіє надзвичайно потужною енергетикою. Це - символ єдності протилежностей. Зірки ми можемо побачити на небі, а можемо і в морських глибинах. Вони - символ вічності, високих прагнень і ідеалів людини.


Сьогодні ми поговоримо про символіку та походження найвідоміших зірок-талісманів. 


MICHAILOFFF6545-copy.jpg




П'ятикутна зірка (пентаграма)


Цей древній символ знайомий людству вже більше трьох з половиною тисяч років. Пентаграму використовували багато народів і кожен з них наділяв цей символ особливим значенням і силою.



a451028591fcbe8569be75036eb107af.jpg


Її вважали оберегом і носили, як амулет. Також вона - символ могутності і влади. За словами вчених, 5 променів символізували самого правителя і його владу, яка була поширена на всі чотири сторони світу. У середньовіччі представники західного християнства пов'язували цей символ з ранами розп'ятого Христа, яких було п'ять (чотири з них були нанесені цвяхами, а п'ята, на голові - колючими шипами тернового вінка).


Один раз на рік казкова атмосфера нового року приходить у наші будинки і серця. Вулиці, вкриті снігом, блиск сніжинок, різнокольорові вогні та пухнасті ялинки. Атмосфера цієї магічної ночі зачаровує: тепло та затишок, найближчі люди поруч та море позитивних емоцій. В такі моменти так важливо, щоб усі мрії здійснилися. Онікс готовий бути вашим надійним помічником у новорічні свята та надати найкрасивіші подарунки для вашої родини, дрігої половинки або друзів.

Зробіть новорічну ніч Ваших близьких незабутньою та радісною. І не забудьте побалувати себе. 
Новий рік - нові прикраси!


для нее.jpg


серьги 1.jpgсерьги 2.jpg

серьги 3.jpgсерьги 4.jpg

кольці 1.jpgкольца 3.jpg

кольца 4.jpgкольца 2.jpg

браслеты 1.jpgбраслеты 2.jpg

колье 2.jpgколье 1.jpg


для него.jpg


gtxfnrf.jpgпечатки 1.jpg

браслет 1.jpgбраслет 2.jpg

запонки 2.jpgзапонки 1.jpg

цепь 2.jpgцепь 1.jpg


детям.jpg


сережки 1.jpgсережки 2.jpg

браслет 2.jpgбраслет.jpg

кольцо 2 — копия.jpgкольцо.jpg

булавка.jpgбулавка 2.jpg


1.jpg


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: