Ви заручені? 9 речей, які потрібно терміново зробити!
Додано: 29 січня 2016

Ви заручені? 9 речей, які потрібно терміново зробити!

 Ви заручені?   Ось що потрібно робити далі (після того як Ви подзвонили своїй мамі, природно):
 
   1.   Після того як ви отримали шок, перестали плакати і можете нормально дихати ви повинні зателефонувати всім родичами і самим   близьким друзям, саме зателефонувати,   а не зробити пост в instagram!   Якщо хтось із Ваших близьких дізнається цю радісну новину з соціальних мереж, вони напевно образяться на Вас!
 
 

 

 
   2. Купити обручки в ювелірному магазині ""Онікс "". В   той час, коли ваше весілля буде триває лише один день, ваш союз з коханою людиною і обручки - це назавжди. До вибору кілець потрібно підходити з фантазією, щоб вони були такі ж оригінальні та унікальні, як і Ви.  

 
 
       

 
 
 3. Почніть думати про місце і дату весілля. Після всіх привітань і ""покажи колечко"" люди почнуть питати тебе, коли буде весілля. Так що будьте готові дати відповідь з датою, або хоча б відповідь ""цього літа"" або ""ранньої осені в 2016 році"".

    
 

   4. Обговоріть з Вашим нареченим бюджет на весілля. Це завжди важка для розмови тема, але це має статися.  

    
 

   5. Складіть список гостей. Звичайно, кожен батько буде радити Вам кого запросити і говорити, що без троюрідною тітки весілля не відбудеться, але останнє слово завжди за Вами. Корисна порада: розставте пріоритети в списку гостей, розбивши його на наступні: ""обов'язково запросити"", ""хотів би запросити"" і ""запросити якщо вистачить місця"" це допоможе Вам надалі.

 
 

 
 
 6. Бронювання місця. Тепер, коли Ви знаєте, скільки грошей Ви можете витратити, і скільки людей Ви хочете запросити, шукати ідеальне ме < span style=""font-size: 14pt;"">сто для Вашого щасливого дня і бронювати його потрібно якомога швидше. У більшості гідних місць все заброньовано ще на 6 місяців вперед або навіть за рік.

            
 

   7. Забронюйте крутого фотографа, адже саме яскраві фотографії будуть нагадувати про цей чудовий момент все життя. Персональна рекомендація від ""Онікс"": весільний фотограф Діма Собко , його роботи гідні поваги!  

 
 

   8. Надішліть запрошення. Ви повинні попередити Ваших улюблених гостей заздалегідь, щоб все відклали свої важливі справи в цей знаменний день. Як правило, ви повинні відправити запрошення за 6-8 місяців до весілля.

    

          

 
   9. Насолоджуйтеся моментом очікування. Після того, як ви завершили всі справи, Ви повинні приділити час собі і просто насолоджуватися, адже весілля - це найприємніший день у Вашому житті і ніякі клопоти не повинні Вас обтяжувати!
 

 

    

 

 
 

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: