8 порад як привітати кохану з 8 Березня.
Додано: 2 березня 2018

8 порад як привітати кохану з 8 Березня.

8 Марта вже зовсім близько, тому потрібно не зволікати з підготовкою до цього свята. Ні для кого не секрет, що дівчата з раннього дитинства мріють про принців і романтичних подвигах,   в зв'язку з чим   чоловікам потрібно постаратися, що б задовольнити всі бажання своїх улюблених в їх день. Звичайно час лицарських турнірів за серце дами вже давно позаду, та й білого коня дістати зараз не так то й просто, але з нашими порадами ви легко зможете відродити романтику в своїх відносинах і порадувати улюблену несподіваними сюрпризами. < br>  
 

 

        

 
  1. Будьте поруч зі своєю обраницею в цей день.

   Всім добре відомий вислів, що головне - це не подарунок, а увага, тому на 8 Березня радимо всім чоловікам бути поруч зі своїми коханими. Якщо ж Ваша обраниця знаходиться в іншому місті або навіть в іншій країні, не полінуйтеся взяти квиток і першим же рейсом виїхати до неї, адже в наш час люди і так мало часу проводять один з одним.
 

 

 

 

       
 2. Не забудьте про квіти
   Існує неписане правило на 8 Березня дарувати прекрасній статі тюльпани. Якщо ж Ви в цьому   році хочете відійти від традицій і   порадувати Вашу дівчину чимось новим, тоді пропонуємо Вам ознайомиться з трендами флористики цього року (і так такі теж існують). Мінімалізм дійшов і до букетів і тому ми радимо придивитися до   простим польовим квітам таким   як: конвалії, вересу, деревій, чорнобривці, крокуси та подібні. Ранньою весною трошки важко буде знайти ці квіти, тому можете вибрати букет з гербер чи гіацинтів. Ну і звичайно безпрограшний варіант - це півонії)))
 

 

 

        

 
 3. Організуйте маленьку подорож
   Якщо ви хочете повністю відійти від стереотипів, радимо не вигадувати екзотичних подарунків, а просто забронювати готель в якомусь місті, де ви ще не були. Уверяем- це буде найкращим сюрпризом для вашої другої половинки, адже нічого немає краще ніж спогад про спільну подорож (ну і звичайно поповните свою стрічку в instagram).
 

 

 

        

 

 
 4. У меленьких коробочках завжди знаходяться найприємніші сюрпризи
   Щоб точно вразити вашу улюблену на 8 Березня, можете довго голову не ламати над подарунком, а просто вибрати якесь розкішне прикраса в ювелірному магазині ""Онікс"" . І немає значення подаруйте ви срібні сережки або золотий браслет - ваша улюблена точно залишиться задоволеною і щасливою.

 

            

 

 
 5. Приділіть увагу упаковці
   Ні для кого не секрет що перше враження - це те, що ми запам'ятовуємо найкраще, тому щоб поліпшити ефект від вашого подарунка, радимо упакувати його в красиву коробочку і яскраву пакувальний папір (тим більше дівчата люблять всі ці дрібниці)
 

 

        

 

 
   6. Організуйте святкову вечерю
   Неважливо чи це трапеза в ресторані або поданий вами вечерю при свічках вдома - головне це те, що ви насолодилися компанією один одного
 

 

 

        

 
 7.Пісьма для Джульєтти
   Не полінуйтеся написати хоча б кілька приємних рядків своєї коханої на звичайному папері, адже не завжди ми можемо висловити всі свої почуття вголос.
 

 

    

 
 8. Будьте ніжними і уважними
   Так би ваша улюблена виблискувала яскравіше будь-якого дорогоцінного каменю в цей день, приділіть їй якомога більше уваги. Будьте ласкавими і турботливими і дайте відчути їй себе найулюбленішою, найчарівнішою і привабливою)))

 

          

 

 Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримувати найактуальніші новини зі світу ювелірних виробів   від   компанії ""Онікс"" !

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: