Додано: 21 грудня 2023

Як правильно носити браслет? Запам'ятовуємо кілька простих правил

Ювелірний асортимент налічує величезну кількість прикрас і браслети у ньому займають особливе місце. Вони можуть доповнити як повсякденний, так і вечірній образ. Вам тільки необхідно підібрати для себе найкращий варіант.

Серед цього різноманіття навіть найвибагливіші модниці зможуть підібрати бездоганний варіант. Ви будете задоволені покупкою. Вам тільки залишилося визначитися, як саме носитимете аксесуари. Адже від цього залежить формування стильного образу.

Як правильно носити браслет?

Браслет Oniks

Деякі модниці дивуються, чому цьому питанню потрібно приділяти стільки уваги. Головне це комфорт, а все інше не має значення. Справді, у цьому процесі не варто забувати про свій комфорт. Але є й інші моменти, які варто взяти до уваги.

Поєднання з годинником

Зараз чимало жінок носить годинник. Це може бути як класичний, так і смарт. Кожна вибрала для себе зручний формат. У більшості випадків годинник носять на лівій руці, рідше на правій. Відповідно браслет краще одягнути на протилежну руку. Це дозволить врівноважити образ.

Хоча є й такі, хто це правило порушує та створює цікавий комплект. У такому разі браслет і ремінь годинника повинні бути схожими між собою. Основний матеріал, відтінок, стиль – між ними має бути багато спільного. Так, деталі можуть відрізнятися, але основа має бути схожою.

Комбінація з іншими прикрасами

  • Вам ніхто не забороняє поєднувати одразу кілька браслетів між собою. Ви можете навіть одягнути їх на одну руку. У цьому випадку тут має бути лише один широкий виріб. Всі інші мають бути вузькими. Це дозволяє створити гармонійний образ. Між усіма браслетами мають бути спільні елементи. Порада: не намагайтеся за один раз надіти максимальну кількість аксесуарів. Нехай це буде 2-3, але вони зможуть максимально продемонструвати ваш бездоганний смак.

  • Браслет повинен гармоніювати з іншими прикрасами. Наприклад, із каблучками, кулонами. Вони не обов'язково мають бути з одного набору, але між ними мають бути спільні деталі. Ви навіть можете носити браслет з каблучкою на одній руці, тільки вони не повинні бути занадто яскравими. Якщо ви хочете в образ додати брошку, її ви кріпите з одного боку, а браслет надягаєте на протилежний. Це дозволить врівноважити образ.

Поєднання з одягомБраслети Oniks

  • Якщо ви одягли светр, сукню, де рукав прикрашений знизу вишивкою, намистинами або він взагалі ажурний, то в такому разі браслет варто залишити в скриньці до кращих часів. Прикраса просто загубиться. До того ж образ буде перенасиченим.

  • Ви любите водолазки або светри, де вузький рукав, тоді браслет можна надіти поверх нього. Особливо вигідно виглядають досить широкі аксесуари. Також ви можете звернути увагу на вироби, які можуть створити контраст з одягом, щоб нічого не губилося.

  • Якщо ви одягаєте асиметричний одяг, тоді браслет надягайте на ту руку, де менше тканини. Це дозволить врівноважити образ. Що це буде за прикраса, вирішувати вам.

Дотримуючись основних рекомендацій, ви зможете створити стильний та гармонійний образ. Підібрані браслети ви зможете носити як кожен день, так і доповните ними вечірнє вбрання. «Oniks» завжди дасть кілька підказок, щоб ви змогли продемонструвати бездоганний смак та отримувати задоволення від носіння аксесуарів.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: